Aardschok Radio

Komsnertagenda

On stage


Het tijdschema voor het Brainstorm Festival 2013 is bekend

Gebruikerswaardering:  / 0

Het tijdschema voor het Brainstorm Festival 2013 is bekend. Helaas heeft de Braziliaanse death-metal band Antidemon zojuist moeten annuleren. De band is halverwege hun Europese tour gestrand in Portugal. Shows in Duitsland, Polen en Zweden gaan niet door, waardoor het niet haalbaar is om drie weken te wachten op alleen het Brainstorm Festival. Het mag de pret niet drukken, want de line-up is volgens ons nog steeds aantrekkelijk genoeg.

Ook Benea Reach heeft last minunte moeten annuleren:
"Due to circumstances outside of the band's control Benea Reach are unable to perform at this year's Brainstorm festival. We're very disappointed and extremely frustrated that we've had to let down fans and the organisers at such late notice, but we'd like to thank Brainstorm for being so professional and gracious in trying to help us work this out. We wish everyone involved our best and we'll be in Holland to play and make it up to you as soon as we can! Benea Reach."

De organisatie is nog hard aan het werk om een waardige vervanging te kunnen presenteren.

De nieuwe Nederlandse AOR-sensatie SPARKLANDS vervangt REINXEED

Gebruikerswaardering:  / 0

De nieuwe Nederlandse AOR-sensatie SPARKLANDS vervangt REINXEED tijdens het Brainstorm Festival 2013. De band bestaat uit een aantal artiesten die hun sporen reeds ruimschoots hebben verdiend in de Nederlandse muziekscene. Zo scoorde bandleider Thomas Riekerk met zijn vroegere band BEAM al een 3FM Megahit en kreeg airplay bij Top of the Pops, 2 Meter Sessies en MTV. Verder zijn er leden actief in VAN VELZENTHE CHARM THE FURY en bij RACHEL LOUISE. Het debuut 'Tomocyclus' verschijnt in september via het Duitse label Avenue of Allies, één van de grootste labels in het AOR-genre. Als extra act is bovendien THE FORESHADOWING (ITA) toegevoegd aan de line-up. Deze doom-band tourt door Europa als support van SWALLOW THE SUN, de headliner van de zesde editie van het Brainstorm Festival.

Counter Culture Festival verhuist naar Julianapark

Gebruikerswaardering:  / 0

Het gratis toegankelijke openluchtfestival Counter Culture Festival wordt georganiseerd op zaterdag 1 juni in het Utrechtse Julianapark. Het park is voor de komende vier edities vastgelegd. Hoofdact tijdens de zesde editie is de negenkoppige skapunkbandDe Hardheid uit Amsterdam. In 2006 vond het festival voor het eerst plaats, uit protest tegen de ontruiming van kraakpanden de Vismarkt en de Dump, in Park lepelenburg.

 

Stonehenge Festival maakt line-up compleet

Gebruikerswaardering:  / 1

Festival voor echte metalheads in de Buze, Steenwijk. Alweer sinds 1995. De organisatie heeft zichzelf als doel gesteld Stonehenge wat dat betreft zo gevarieerd mogelijk te houden. Dus, niet elk jaar dezelfde baMet de bevestiging van de Amerikaanse death metal band Dying Fetus en het  Nederlandse Phlebotomizedis de line-up van het oudste metal festival van Nederland compleet. De 19de editie van het Stonehenge festival vindt plaats op 27 juli in en om Cultureel Centrum de Buze te Steenwijk. Eerder werd al bekend gemaakt dat band Lock-Up, bestaande uit een aantal 'metalgrootheden', ook zal optreden op Stonehenge.

Met de bevestiging van de Amerikaanse death metal band Dying Fetus en het  Nederlandse Phlebotomized is de line-up van het oudste metal festival van Nederland compleet. De 19de editie van het Stonehenge festival vindt plaats op 27 juli in en om Cultureel Centrum de Buze te Steenwijk. Eerder werd al bekend gemaakt dat band Lock-Up, bestaande uit een aantal 'metalgrootheden', ook zal optreden op Stonehenge.

Kaarten kosten zowel in de voorverkoop als aan de deur 25 euro.

Eerste namen bekend Brainstorm Festival 2013

Gebruikerswaardering:  / 2

Het lange wachten wordt dan eindelijk beloond: de eerste namen voor het Brainstorm Festival 2013 zijn bekend. Tegelijkertijd begint de voorverkoop voor ons culturele rock, hardcore en metalfestival, dat op vrijdag 1 en zaterdag 2 november wordt gehouden in Gigant, Apeldoorn. Zowel dagkaarten als weekendtickets zijn beschikbaar!

TheocracyNa een uitverkochte show in 2011 keert THEOCRACY (USA) eindelijk terug om hun progressieve power-metal met ons te delen. De band heeft de laatste tijd flink aan de weg getimmerd, met een optreden tijdens ProgPower USA en het nieuwe album 'As The Worlds Bleeds' als opvallendste wapenfeiten. Exclusieve show in Nederland!

 

© Aardschok Rockommunity | Design by: LernVid.com