Komsnertagenda

Shows & Festivals

Pain Of Salvation speelt 'Remedy Lane' op ProgPower Europe

Gebruikerswaardering:  / 0

POSOp ProgPower USA speelde PAIN OF SALVATION 'Remedy Lane' in zijn geheel. Het zou een eenmalige exclusieve show zijn. Na het afzeggen van PAGAN'S MIND op de Nederlandse editie van PROG POWER stuurde ProgPower USA-organisator Glen Harveston het volgende bericht:

„ProgPower is niet alleen maar een merknaam, het is een familie. René Jansen van ProgPower Europe en ik hebben jaren hard gewerkt om er voor te zorgen dat die naam echt iets betekent. Met de goed te begrijpen afzegging van Pagan’s Mind op ProgPower Europe voelden we allemaal de teleurstelling. Toch kon er iets gedaan worden om dit op te lossen. Hoewel Pain Of Salvations show op ProgPower USA altijd bedoeld was als iets eenmaligs, voelde het gewoon goed om de band te vragen iets goeds uit iets slechts te laten ontstaan, gegeven de omstandigheden. Namens iedereen van ProgPower USA, willen we iedereen op ProgPower Europe een fantastisch festival wensen met een tweede gang langs 'Remedy Lane'.
You are going to be blown away."
Glenn Harveston, ProgPower USA


Dit geweldige gebaar, dat de band met ProgPower USA benadrukt, zorgt er voor dat  ProgPower Europe Pagan’s Mind op de beste manier kan vervangen:
Pain of Salvation speelt het volledige 'Remedy Lane'-album op zondag gedurende hun headline show. In de vrijgekomen tijd, na de diner pauze van zaterdag, zal Pain Of Salvation een extra show spelen met daarin een aantal oudere nummers. Een perfecte show voor old school fans van de band.

Kaarten zijn nog steeds beschikbaar: ! http://www.progpowereurope.com/tickets.
De volledige line-up van dit jaar:


VRIJDAG 3 OCTOBER 2014
• VOTUM: 20.00-21.15 uur
• JOLLY: 22.00-23.45 uur


ZATERDAG 4 OCTOBER 2014
• DISPERSE: 13.30-14.30 uur
• PROSPEKT: 15.00-16.00 uur
• AEON OF HORUS: 16.30-17.30 uur
• — diner break —
• PAIN OF SALVATION: 18.30-19.40 uur
• AEON ZEN: 20.20-21.30 uur
• VOYAGER: 22.10-23.40 uur


ZONDAG 5 OCTOBER 2014
• CARTOGRAPHER: 13.30-14.30 uur
• TENEBRIS: 15.00-16.00 uur
• VULTURE INDUSTRIES: 16.30-17.30 uur
• — diner break —
• CHIMPSPANNER: 18.30-19.30 uur
• AGENT FRESCO: 20.00-21.00 uur
• PAIN OF SALVATION: 21.45-23.30 uur

SUMMERROCK GAAT (VOORLOPIG) NIET DOOR

Gebruikerswaardering:  / 0

SUMMERROCK, het festival dat op 7 juni in Aalst (B) zou plaatstvinden is afgelast vanwege problemen met de vergunning. Er wordt gezocht naar een nieuwe datum in het najaar, maar of MASTERPLAN, VICIOUS RUMORS of TYGERS OF PAN TANG dan ook van de partij zullen zijn is nog niet bekend. Door de afgelasting van Summerrock gaat ook het concert van MASTERPLAN, MARTYR en LORD VULTURE, op 6 juni in de Rotterdamse Baroeg, niet door. Voor meer info check www.summerrock.be.

Headway Festival 2014 gecanceld

Gebruikerswaardering:  / 0

 

De zevende editie van het rock- en metalfestival HEADWAY - aanstaand weekeinde! - in P60 te Amstelveen is afgelast wegens tegenvallende kaartverkoop. Opdat alle inspanningen van de organisatie en betrokkenen niet voor niets zijn geweest kun je op zaterdag 3 mei kun je wel TURNING GOLEM van VULTURE INDUSTRIES en SYNERGY PROTOCOL zien, en op zondag 4 mei ATOMIC ARK en EMBION.

Gekochte kaarten kunnen geretourneerd worden. Bij een bezoek aan een van de shows krijgen de bezoekers het prijsverschil bij de kassa terugbetaald. Ga voor de details naar www.headwayfestival.com

Atomic Ark is een progressieve band onder leiding van toetsenist Vivien Lala, en treedt aan met zanger Martin LeMar van Mekong Delta, gitaristen Joop Wolters van Shadrane en Simone Mularoni van DGM, bassist Mike LePond van Symphony X en drummer Virgil Donati van Planet X. De deuren gan om 20:30 open en de kaarten kosten €15,- in de voorverkoop en €17,50 aan de deur.

Turning Golem is een 'black pop metal opera' van Vulture Industries met de theatergroep Happy Gorilla Dance Compagny, en treedt aan met hun album 'The Tower' en aanvullend materiaal, waarvan de muziek zijn oorsprong heeft in de Soemerische cultuur. De deuren zijn om 20:00 geopend. Tickets kosten €10,- in de voorverkoop en €12,50 aan de deur.

 

 

 

SHOW HIRAX VANAVOND AFGELAST!

Gebruikerswaardering:  / 0

Opgelet! De show van Hirax, Bonded By Blood, Nuclear en Crescent, vanavond in Het Bolwerk in Sneek, gaat niet door wegens 'persoonlijke omstandigheden'! In plaats daarvan treedt de package, met Methedras als vervanger van Crescent, op in Hypothalamus in het Duitse Rheine, niet ver van Enschede.

ROB ZOMBIE NAAR PINKPOP

Gebruikerswaardering:  / 0

Nadat we vorige maand al een tipje van de PINKPOP-sluier oplichtten, door JOE BONAMASSA, EPICA en LENNY KRAVITZ voor de zaterdag aan te kondigen, kunnen we nu weer een bandje voor de maandag bekendmaken: ROB ZOMBIE . De shock rocker zal op dezelfde dag op de planken staan als AVENGED SEVENFOLD, GHOSTMAS­TODON en METALLICA.

 

© Aardschok Rockommunity | Design by: LernVid.com