Komsnertagenda

Shows & Festivals

CONCERT THE AGONIST VERPLAATST!

Gebruikerswaardering:  / 0

The Agonist


De show van OTEP en THE AGONIST aanstaande dinsdag 10 maart in de Effenaar zal niet doorgaan. Wegens omstandigheden is Otep uit de toer gestapt. Liefhebbers van The Agonist kunnen maandag 9 maart naar de Little Devil in Tilburg, de band zal daar spelen met Ferium en Selfmachine.

Het nieuwe album van The Agonist, 'Eye Of Providence', stond in de Aardschok van februari op de derde plek in de Soundcheck. De band wisselde onlangs van zangeres, omdat Alissa White-Gluz in de studio dook met Arch Enemy. De nieuwe aanwinst is de Amerikaans-Griekse Vicky Psarakis, aankomende dinsdag te bewonderen op het podium!

Reeds gekochte kaarten voor het concert in de Effenaar kunnen worden teruggebracht.

FORTAROCK VERLAAGT ENTREEPRIJS

Gebruikerswaardering:  / 0

Forta

Mededeling van de organisatie van FORTAROCK:

Met de reeds geboekte bands voor FORTAROCK (Slipknot, Lamb of God, Epica, Parkway Drive, Papa Roach, Godsmack, Exodus, Clutch, Red Fang, Converge, Dying Fetus, Flotsam And Jetsam, Leprous, Sylosis, Enforcer en King 810) zijn we ervan overtuigd dat het weer een hele mooie dag gaat worden in het Nijmeegse Goffertpark, zaterdag 6 juni. Binnenkort worden de laatste namen bekend gemaakt. Ondanks dat we uitkijken naar de optredens van alle artiesten, beseffen we ook dat we met deze line-up niet direct de namen bieden die jullie waarschijnlijk verwachtten, met het oog op het programma van de voorgaande twee jaren. We hebben alles uit de kast getrokken, maar het is ons helaas niet gelukt om nog een aantal grotere acts te boeken onder Slipknot. Dit heeft met name te maken met de sterke internationale concurrentie en het beschikbare aanbod op 6 juni. Er worden zoals gezegd nog enkele bands toegevoegd aan het programma, maar hele grote namen zitten er niet meer in, hoezeer we dat ook gewenst hadden.

We zijn dan ook van mening dat het programma voor de komende editie niet geheel in verhouding staat met de huidige ticketprijs. Vandaar dat we hebben besloten om de ticketprijs te verlagen van € 67,50 naar € 49 (excl. 2,50 servicekosten). Deze verlaging gaat met terugwerkende kracht in. Alle huidige kaartkopers krijgen hierover persoonlijke bericht en een dezer dagen het teveel betaalde bedrag teruggestort op hun rekening.

www.fortarock.nl

AC/DC OP 5 MEI 2015 VOOR CONCERT NAAR GELREDOME

Gebruikerswaardering:  / 0

ACDC 0514Op 5 mei volgend jaar komt het legendarische AC/DC voor een concert naar de GelreDome in Arnhem. Deze aankondiging volgt nadat twee weken geleden het langverwachte nieuwe album van de band verscheen, getiteld 'Rock or Bust'. De kaartverkoop voor het concert van AC/DC begint aanstaande woensdag 17 december om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm). 

 

DUTCH STEEL FESTIVAL - ZONDAG 22 FEBRUARI - ZWOLLE

Gebruikerswaardering:  / 2

Twee maanden geleden verscheen de door Aardschok-redacteur Robert Haagsma samengestelde dubbel-cd 'Dutch Steel', een overzicht van heavy metalbands van eigen bodem die begin jaren tachtig de Nederlandse metalscene op de kaart zetten. Aanstaande zondag treden in het Zwolse Hedon veel van deze Dutch Steel-bands aan, een eenmalige gebeurtenis waarbij sommige speciaal voor de gelegenheid bij elkaar komen.  Van de partij zijn onder andere PICTURE, SAD IRON, VORTEX, GILGAMESJ, MARTYR, ELISE, VOPO'S, EAR DANGER, EMERALD, TOGETHER, FINAL HEIRESS, BLACK NIGHT en HENK BACKER met een SWORD/JEWEL-set. Tickets kosten 17,50. De zaal opent om 13.00 en heeft om 14.00 de eerste band op het podium.

GRASPOP KOMT MET 47 NAMEN

Gebruikerswaardering:  / 0

graspopVijf van de zes headliners van de 20ste editie van GRASPOP zijn vandaag bekend gemaakt: JUDAS PRIEST, KISS, KORN, SCORPIONS en SLIPKNOT.
Verder zijn nog 42 namen bekend gemaakt voor het festival dat op 19, 20 en 21 juni in Dessel (B) plaats zal vinden.
ALCEST, AMORPHIS, ARCH ENEMY, AT THE GATES, AVATARIUM, BLACK STONE CHERRY, BODY COUNT, CANNIBAL CORPSE, ALICE COOPER, BLUES PILLS, BUTCHER BABIES, CHILDREN OF BODOM, CRADLE OF FILTH, DEN SAAKALDTE, EVERY TIME I DIE, EXODUS, 5 FINGER DEATH PUNCH, GOD SEED, GODSMACK, IHSAHN, IN FLAMES, DANKO JONES, KATAKLYSM, KORPIKLAANI, LAMB OF GOD, MOTÖRHEAD, MY DYING BRIDE, ORCHID, ORPHANED LAND, PAPA ROACH, PRIMORDIAL, SAMAEL, SARKE, SEPTICFLESH, SHINING, STRAY FROM THE PATH, SIGH, THE SWORD, SYLOSIS, TERROR, WINTERFYLLETH en WITHIN TEMPTATION. Begin december begint de voorverkoop. Meer info op: https://www.graspop.be/nl.

In hetzelfde weekend is er in het zuiden van Frankrijk ook HELLFEST met veel interessante namen. Check: http://www.hellfest.fr/fr/artistes/

Wie KISS liever in een zaal aan het werk wil zien dan op een festival kan op donderdag 18 juni in de Ziggo Dome te Amsterdam terecht. De voorverkoop voor dat concert begint op maandag 24 november.

 

© Aardschok Rockommunity | Design by: LernVid.com