Komsnertagenda

Shows & Festivals

AC/DC OP 5 MEI 2015 VOOR CONCERT NAAR GELREDOME

Gebruikerswaardering:  / 0

ACDC 0514Op 5 mei volgend jaar komt het legendarische AC/DC voor een concert naar de GelreDome in Arnhem. Deze aankondiging volgt nadat twee weken geleden het langverwachte nieuwe album van de band verscheen, getiteld 'Rock or Bust'. De kaartverkoop voor het concert van AC/DC begint aanstaande woensdag 17 december om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm). 

GRASPOP KOMT MET 47 NAMEN

Gebruikerswaardering:  / 0

graspopVijf van de zes headliners van de 20ste editie van GRASPOP zijn vandaag bekend gemaakt: JUDAS PRIEST, KISS, KORN, SCORPIONS en SLIPKNOT.
Verder zijn nog 42 namen bekend gemaakt voor het festival dat op 19, 20 en 21 juni in Dessel (B) plaats zal vinden.
ALCEST, AMORPHIS, ARCH ENEMY, AT THE GATES, AVATARIUM, BLACK STONE CHERRY, BODY COUNT, CANNIBAL CORPSE, ALICE COOPER, BLUES PILLS, BUTCHER BABIES, CHILDREN OF BODOM, CRADLE OF FILTH, DEN SAAKALDTE, EVERY TIME I DIE, EXODUS, 5 FINGER DEATH PUNCH, GOD SEED, GODSMACK, IHSAHN, IN FLAMES, DANKO JONES, KATAKLYSM, KORPIKLAANI, LAMB OF GOD, MOTÖRHEAD, MY DYING BRIDE, ORCHID, ORPHANED LAND, PAPA ROACH, PRIMORDIAL, SAMAEL, SARKE, SEPTICFLESH, SHINING, STRAY FROM THE PATH, SIGH, THE SWORD, SYLOSIS, TERROR, WINTERFYLLETH en WITHIN TEMPTATION. Begin december begint de voorverkoop. Meer info op: https://www.graspop.be/nl.

In hetzelfde weekend is er in het zuiden van Frankrijk ook HELLFEST met veel interessante namen. Check: http://www.hellfest.fr/fr/artistes/

Wie KISS liever in een zaal aan het werk wil zien dan op een festival kan op donderdag 18 juni in de Ziggo Dome te Amsterdam terecht. De voorverkoop voor dat concert begint op maandag 24 november.

ONSLAUGHT OUT, XENTRIX IN!

Gebruikerswaardering:  / 0

EMM-adONSLAUGHT heeft zijn optreden op de EINDHOVEN METAL MEETING moeten afzeggen. XENTRIX is op zaterdag 13 december de vervanger.

De Eindhoven Metal Meeting festival vindt dit jaar voor de zesde keer plaats op 12 en 13 december 2014 in de Effenaar in Eindhoven. Er zijn reeds kaarten gekocht door bezoekers uit meer dan 18 landen! 
 
Alle aangekondigde namen op een rijtje: 
ABORTED
ASPHYX
AT THE GATES
ATTIC
BLASPHEMY
BÖLZER
CARACH ANGREN
THE COMMITTEE
CRIPPER
CRUACHAN
DUST BOLT
ENSIFERUM
EVIL INVADERS
EXHUMED 
FUNERAL WHORE
HOLY MOSES
IN SOLITUDE
MIASMAL
MORBID ANGEL
MORBUS CHRON
ONE TAIL, ONE HEAD
ORIGIN
PRIMORDIAL
THANATOS
THYRFING
TRIPTYKON
UNLEASHED
URFAUST
SAILLE
SINISTER
SISTERS OF SUFFOCATION
SKYFORGER
VALKYRJA 
THE VISION BLEAK
WOLAND
XENTRIX
 
Combi- en dagtickets kunnen aangeschaft worden op de officiële website van het festival en kosten:
2-daags combi-ticket (12 & 13 december): 80 euro
Dagticket vrijdag 12 december: 45 euro 
Dagticket zaterdag 13 december: 50 euro 

Prijzen zijn exclusief servicekosten. 

 
 
 

TWISTED SISTER IN AMSTERDAM!

Gebruikerswaardering:  / 0

Twisted Fucking Sister!Komend weekend gaat in Amsterdam IDFA van start, het grootste documentaire-filmfestival ter wereld.

Op zondag 23 november wordt "We Are Twisted Fucking Sister!" vertoond, over de beginjaren van de glamrockers. Als speciale gast zal Twisted Sister-gitarist en -oprichter Jay Jay French aanwezig zijn om vragen van het publiek te beantwoorden.
Let op: de voorstelling vindt plaats in de Melkweg en begint al om 10.30 uur!

Pain Of Salvation speelt 'Remedy Lane' op ProgPower Europe

Gebruikerswaardering:  / 0

POSOp ProgPower USA speelde PAIN OF SALVATION 'Remedy Lane' in zijn geheel. Het zou een eenmalige exclusieve show zijn. Na het afzeggen van PAGAN'S MIND op de Nederlandse editie van PROG POWER stuurde ProgPower USA-organisator Glen Harveston het volgende bericht:

„ProgPower is niet alleen maar een merknaam, het is een familie. René Jansen van ProgPower Europe en ik hebben jaren hard gewerkt om er voor te zorgen dat die naam echt iets betekent. Met de goed te begrijpen afzegging van Pagan’s Mind op ProgPower Europe voelden we allemaal de teleurstelling. Toch kon er iets gedaan worden om dit op te lossen. Hoewel Pain Of Salvations show op ProgPower USA altijd bedoeld was als iets eenmaligs, voelde het gewoon goed om de band te vragen iets goeds uit iets slechts te laten ontstaan, gegeven de omstandigheden. Namens iedereen van ProgPower USA, willen we iedereen op ProgPower Europe een fantastisch festival wensen met een tweede gang langs 'Remedy Lane'.
You are going to be blown away."
Glenn Harveston, ProgPower USA


Dit geweldige gebaar, dat de band met ProgPower USA benadrukt, zorgt er voor dat  ProgPower Europe Pagan’s Mind op de beste manier kan vervangen:
Pain of Salvation speelt het volledige 'Remedy Lane'-album op zondag gedurende hun headline show. In de vrijgekomen tijd, na de diner pauze van zaterdag, zal Pain Of Salvation een extra show spelen met daarin een aantal oudere nummers. Een perfecte show voor old school fans van de band.

Kaarten zijn nog steeds beschikbaar: ! http://www.progpowereurope.com/tickets.
De volledige line-up van dit jaar:


VRIJDAG 3 OCTOBER 2014
• VOTUM: 20.00-21.15 uur
• JOLLY: 22.00-23.45 uur


ZATERDAG 4 OCTOBER 2014
• DISPERSE: 13.30-14.30 uur
• PROSPEKT: 15.00-16.00 uur
• AEON OF HORUS: 16.30-17.30 uur
• — diner break —
• PAIN OF SALVATION: 18.30-19.40 uur
• AEON ZEN: 20.20-21.30 uur
• VOYAGER: 22.10-23.40 uur


ZONDAG 5 OCTOBER 2014
• CARTOGRAPHER: 13.30-14.30 uur
• TENEBRIS: 15.00-16.00 uur
• VULTURE INDUSTRIES: 16.30-17.30 uur
• — diner break —
• CHIMPSPANNER: 18.30-19.30 uur
• AGENT FRESCO: 20.00-21.00 uur
• PAIN OF SALVATION: 21.45-23.30 uur

 

© Aardschok Rockommunity | Design by: LernVid.com