Komsnertagenda

Shows & Festivals

Releaseshow Karmaflow in W2

Gebruikerswaardering:  / 0

Karmaflow

In januari stond 's werelds eerste interactieve Rock Opera KARMAFLOW op de planken in Theater Aan De Parade in 's Hertogenbosch. Na de release van het eerste deel van de game, is nu ook de rest aan de beurt. Op donderdag 30 april 2015 zal het complete pakket van Karmaflow beschikbaar zijn: beide delen van de videogame, een prachtig boekwerk en de muziek als soundtrack. Die avond wordt de Rock Opera Videogame Karmaflow in zijn geheel gepresenteerd in W2 in 's Hertogenbosch, met als support act LITTLE DEVIL ALLSTARS.

Kijk op www.karmaflowgame.nl voor meer informatie over Karmaflow, of bezoek www.w2.nl voor het kopen van kaarten voor de releaseshow.

 

 

HALESTORM OP HUNTENPOP

Gebruikerswaardering:  / 0

halestorm

HALESTORM is toegevoegd aan de lineup van de 26e editie van Huntenpop. Het is een exclusieve Nederlandse festivalshow van de band. Onlangs waren ze nog live te zien in een vol 013 te Tilburg. Halestorm is deze maand met hun nieuwe plaat 'Into The Wild Life' de CD van de maand in Aardschok. Des te meer reden om de band te gaan bekijken. 

Huntenpop vindt op 14 en 15 augustus plaats in Ulft. Kaarten zijn vanaf 28 maart te koop via www.huntenpop.nl.

LINE-UP FORTAROCK COMPLEET!

Gebruikerswaardering:  / 0

VenomVENOM en HATEBREED zijn toegevoegd aan de programmering van FORTAROCK 2015. Daarmee is de line-up compleet. Eerder werden SLIPKNOT, LAMB OF GOD, EPICA, PAPA ROACH, PARKWAY DRIVE, GODSMACK, CONVERGE, EXODUS, CLUTCH, RED FANG, DYING FETUS, FLOTSAM AND JETSAM, SYLOSIS, LEPROUS, ENFORCER en KING810 bekend gemaakt. Het festival vindt dit jaar plaats op zaterdag 6 juni in het Nijmeegse Goffertpark. Kaarten kosten € 49 excl. € 2,50 servicekosten en zijn te koop via www.fortarock.nl en www.ticketmaster.nl

 

GRASPOP LINEUP COMPLEET

Gebruikerswaardering:  / 0

GMMminiposterMet de toevoeging van wat Belgische artiesten en tributebands op donderdag 18 juni is de lineup van de GRASPOP METAL MEETING compleet.

Donderdag: THE ART OF PANTERA, BLIKSEM, DIOLEGACY, HELL CITY, OCEANS OF SADNESS, PRESENT DANGER, UP THE IRONS en YOUR HIGHNESS.

Vrijdag: ABORTED, ASKING ALEXANDRIA, AVATARIUM, BLUES PILLS, BODY COUNT, BUTCHER BABIES, CANNIBAL CORPSE, CAVALERA CONSPIRACY, THE DEAD DAISIES, DER WEG EINER FREIHEIT, EPICA, EVERGREY, GOD SEED, H.E.A.T, HEIDEVOLK, IHSAHN, IN FLAMES, IN HEARTS WAKE, KING 810, KING HISS, KISS, LIFE OF AGONY, MARDUK, MARILYN MANSON, MY DYING BRIDE, NE OBLIVISCARIS, SAMAEL, SARKE, SIGH, SLASH, STRAY FROM THE PATH en THGUNDER.

Zaterdag: A DAY TO REMEMBER, ALCEST, ARCH ENEMY, AT THE GATES, CHELSEA Grin, CODE ORANGE, ALICE COO­PER, EVERY TIME I DIE, EXODUS, FIVE FINGER DEATH PUNCH, GOD­SMACK, THE HAUNTED, HAWK EYES, HOLLYWOOD UNDEAD, DANKO JONES, JUDAS PRIEST, KATAKLYSM, KORN, KORPIKLAA­NI, LACUNA COIL, LOWER THAN ATLANTIS, MORGOTH, NORTHLANE, THE OCEAN, ORPHA­NED LAND, ORCHID, PRIMORDIAL, SHINING, SLIPKNOT, SONATA ARCTICA, UPON A BURNING BODY, VALLENFYRE en WE ARE HARLOT.

Zondag: AIRBOURNE, AMORPHIS, BATTLE BEAST, BLACK STONE CHERRY, THE CHARM THE FURY CHILDREN OF BODOM, COUNTERPARTS, CRADLE OF FILTH, DEN SAAKALDTE, DEVILMENT, DRAGONFORCE, ENSIFERUM, EQUILIBRIUM, EVIL INVADERS, FAITH NO MORE, FM, HELLYEAH, LAMB OF GOD, MOTIONLESS IN WHITE, MOTÖRHEAD, PAPA ROACH, PARKWAY DRIVE, POP EVIL, SCORPIONS, SEPTICFLESH, THE SWORD, SYLOSIS, TERROR, TEXAS IN JULY, TREMONTI, WINTERFYLLETH en WITHIN TEMPTATION.

Surf voor meer informatie naar: www.graspop.be

CONCERT THE AGONIST VERPLAATST EN DATUM TOEGEVOEGD!

Gebruikerswaardering:  / 0

The Agonist


De show van OTEP en THE AGONIST aanstaande dinsdag 10 maart in de Effenaar zal niet doorgaan. Wegens omstandigheden is Otep uit de toer gestapt. Liefhebbers van The Agonist kunnen maandag 9 maart naar de Little Devil in Tilburg, de band zal daar spelen met Ferium en Selfmachine.

Het nieuwe album van The Agonist, 'Eye Of Providence', stond in de Aardschok van februari op de derde plek in de Soundcheck. De band wisselde onlangs van zangeres, omdat Alissa White-Gluz in de studio dook met Arch Enemy. De nieuwe aanwinst is de Amerikaans-Griekse Vicky Psarakis, aankomende dinsdag te bewonderen op het podium!

Reeds gekochte kaarten voor het concert in de Effenaar kunnen worden teruggebracht.

- - - - - - - - - - - - - -  - - - - 

EXTRA SHOW THE AGONIST IN HOOGEVEEN:

Nadat de Canadese band in 2013 Het Podium tijdens Waves of Metal op zijn kop zette in een bomvolle zaal, komt de band op maandag 16 maart 2015 terug naar Hoogeveen. 
Zij komen niet alleen, ze nemen het Israëlische FERIUM en het Nederlandse SELFMACHINE mee. Aanvang 19.00 uur.

Tickets kosten slechts €10,- aan de deur en €8,- in de VVK via www.hetpodium.nl

 

 

© Aardschok Rockommunity | Design by: LernVid.com