Komsnertagenda

Shows & Festivals

ROB ZOMBIE NAAR PINKPOP

Gebruikerswaardering:  / 0

Nadat we vorige maand al een tipje van de PINKPOP-sluier oplichtten, door JOE BONAMASSA, EPICA en LENNY KRAVITZ voor de zaterdag aan te kondigen, kunnen we nu weer een bandje voor de maandag bekendmaken: ROB ZOMBIE . De shock rocker zal op dezelfde dag op de planken staan als AVENGED SEVENFOLD, GHOSTMAS­TODON en METALLICA.

SUPERTRIO IN DE EFFENAAR

Gebruikerswaardering:  / 0

eflyer SepulturaDe carnavaleske bierdampen zijn nauwelijks opgetrokken of Eindhoven kan zich weer opmaken voor een heus metalfeestje. Op 9 maart zijn het Braziliaanse SEPULTURA, 'ons' LEGION OF THE DAMNED en de Amerikaanse metalband FLOTSAM AND JETSAM in de Effenaar te bewonderen. Het supertrio wordt voorafgegaan door het Canadese MORTILLERY. Laatstgenoemde start op 17.40 uur. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar

QUEENSRŸCHE-RECHTSZAAK UITGESTELD TOT 2014

Gebruikerswaardering:  / 1

QR Todd 2013De rechtszaak van QUEENSRŸCHE  vs GEOFF TATE's QUEENSRŸCHE betreffende het recht op de bandnaam is op verzoek van GEOFF TATE uitgesteld tot 27 januari 2014. De QUEENSRŸCHE met TODD LATORRE als zanger is op 31 oktober in de Brielpoort-Deinze (B) en op 1 november in de Effenaar-Eindhoven te zien.

 

MEGADETH NAAR TIVOLI/VREDENBURG EN INTO THE GRAVE

Gebruikerswaardering:  / 2

megagraveMEGADETH is op zaterdag 9 augustus de headliner van de vierde editie van het INTO THE GRAVE festival op het Oldehoofsterkerkhof, in het hart van Leeuwarden Andere bands op het affiche zijn: SOLSTAFIR, VANDERBUYST, HAVOK, GORGUTS en DAGOBA. Tickets zijn slechts 12,50 euro. Een dag eerder is er op dezelfde locatie het CITYROCK festival met een meer rock-bezetting. Kaarten hiervoor zijn 15 euro. Combitickets voor beide festivals zijn 22,50 euro. Voor meer informatie: www.intothegrave.nl.

Degene die niet zo lang kan wachten op de band van DAVE MUSTAINE kan op woensdag 11 juni terecht in het nieuwe Tivoli/Vredenburg (zaal Ronda) aan het Vredenburgplein. Hoewel de officiële opening van de zaal pas op 21 juni is, zijn er al diverse artiesten geboekt om aldaar de grondvesten te testen. Zoals SOUNDGARDEN (10 juni) en JEFF BECK (25 mei).

De complete line-up voor het BRAINSTORM FESTIVAL 2013 is bekend.

Gebruikerswaardering:  / 0

Swallow the SunDe complete line-up voor het BRAINSTORM FESTIVAL 2013 is bekend. Als headliner is de Finse death-doom formatie SWALLOW THE SUN vastgelegd. Als co-headliners treden THEOCRACY (USA), BENEA REACH (NO) en REINXEED (S)op. Hier het complete overzicht per speeldag:

 

© Aardschok Rockommunity | Design by: LernVid.com