Aardschok Radio

Komsnertagenda

Shows & Festivals

RAMMSTEIN NAAR GRASPOP

Gebruikerswaardering:  / 0

rammsteingraspopVoor het eerst ooit op de affiche van Graspop Metal Meeting: RAMMSTEIN! Extreem trots is de GMM-organisatie dat ze deze legendarische Duitse formatie als eerste headliner mogen aankondigen. Noteer vrijdag 16 juni in je agenda, voor het enige optreden van Rammstein in de Benelux. Tickets gaan op donderdag 24 november in verkoop. Meer namen volgen binnenkort

AYREON VOOR TWEE SHOWS NAAR 013

Gebruikerswaardering:  / 0

ayreonOp 15 en 16 september 2017 treedt AYREON op in 013 in Tilburg. Het meesterbrein achter Ayreon, Arjen Lucassen, heeft hiervoor de beste nummers uit de Ayreon-en Star One-catalogus geselecteerd, inclusief songs van het in de lente van 2017 te verschijnen nieuwe album. Het is wordt de tweede keer dat Ayreon zal optreden. Eerder gebeurde dat in Rotterdam in september 2015. De shows in 013 zullen worden opgevoerd door originele Ayreon-vocalisten en instrumentalisten, zoals Floor Jansen en Marco Hietala van Nightwish; Russell Allen (Symphony X), Damian Wilson (Threshold), Hansi Kürsch (Blind Guardian), Tommy Karevik (Kamelot), Jonas Renkse (Katatonia) en Anneke van Giersbergen (The Gentle Storm). Een speciale gastrol is er voor Arjen Lucassen zèlf.
De reguliere kaartverkoop start op donderdag 24 november om 10.00 uur via www.arjenlucassen.com/universe/tickets. Alle abonnees van de nieuwsbrief van Arjen Lucassen krijgen de kans om hun tickets al 24 uur eerder - op woensdag 23 november - tijdens een exclusieve pre-sale aan te schaffen.

Tijdschema EMM bekend!

Gebruikerswaardering:  / 0

EMM1216Over vier weken is het alweer tijd voor de achtste editie van de Eindhoven Metal Meeting in de Effenaar te Eindhoven! Mocht je nog geen kaartje hebben en toch willen gaan, wacht dan niet te lang want voor beide dagen loopt de voorverkoop erg hard. Het tijdschema is vanaf nu beschikbaar op de officiële Eindhoven Metal Meeting website: www.eindhovenmetalmeeting.com

 

GEEN FORTAROCK IN 2017, WEL FORTAROCK IN THE CITY

Gebruikerswaardering:  / 0

41-play-at-fortarock-2016 Er komt in 2017 geen FortaRock openluchtfestival.
Het lukt de organisatie om uiteenlopende redenen niet om geschikte hoofdacts te vinden. Zo heeft FortaRock last van toenemende concurrentie in binnen- en buitenland, stijgende bandgages en het feit dat veel bands pas later in de zomer gaan toeren.

Wel komt er een nieuwe editie van het indoorfestival FortaRock in the City. Op zaterdag 27 mei staat Doornroosje in Nijmegen geheel in het teken van zware metalen. De eerste namen en de start van de kaartverkoop worden binnenkort bekendgemaakt. Ook zal Buma ROCKS! hierbij enkele activiteiten ontplooien en worden er een aantal Nederlandse bands toegevoegd aan de line-up van FortaRock in the City. Hierover later meer!

OFF THE RECORD FESTIVAL

Gebruikerswaardering:  / 0

off the record

 

© Aardschok Rockommunity | Design by: LernVid.com