Komsnertagenda

Shows & Festivals

SUMMERROCK GAAT (VOORLOPIG) NIET DOOR

Gebruikerswaardering:  / 0

SUMMERROCK, het festival dat op 7 juni in Aalst (B) zou plaatstvinden is afgelast vanwege problemen met de vergunning. Er wordt gezocht naar een nieuwe datum in het najaar, maar of MASTERPLAN, VICIOUS RUMORS of TYGERS OF PAN TANG dan ook van de partij zullen zijn is nog niet bekend. Door de afgelasting van Summerrock gaat ook het concert van MASTERPLAN, MARTYR en LORD VULTURE, op 6 juni in de Rotterdamse Baroeg, niet door. Voor meer info check www.summerrock.be.

SHOW HIRAX VANAVOND AFGELAST!

Gebruikerswaardering:  / 0

Opgelet! De show van Hirax, Bonded By Blood, Nuclear en Crescent, vanavond in Het Bolwerk in Sneek, gaat niet door wegens 'persoonlijke omstandigheden'! In plaats daarvan treedt de package, met Methedras als vervanger van Crescent, op in Hypothalamus in het Duitse Rheine, niet ver van Enschede.

ROB ZOMBIE NAAR PINKPOP

Gebruikerswaardering:  / 0

Nadat we vorige maand al een tipje van de PINKPOP-sluier oplichtten, door JOE BONAMASSA, EPICA en LENNY KRAVITZ voor de zaterdag aan te kondigen, kunnen we nu weer een bandje voor de maandag bekendmaken: ROB ZOMBIE . De shock rocker zal op dezelfde dag op de planken staan als AVENGED SEVENFOLD, GHOSTMAS­TODON en METALLICA.

 

Headway Festival 2014 gecanceld

Gebruikerswaardering:  / 0

 

De zevende editie van het rock- en metalfestival HEADWAY - aanstaand weekeinde! - in P60 te Amstelveen is afgelast wegens tegenvallende kaartverkoop. Opdat alle inspanningen van de organisatie en betrokkenen niet voor niets zijn geweest kun je op zaterdag 3 mei kun je wel TURNING GOLEM van VULTURE INDUSTRIES en SYNERGY PROTOCOL zien, en op zondag 4 mei ATOMIC ARK en EMBION.

Gekochte kaarten kunnen geretourneerd worden. Bij een bezoek aan een van de shows krijgen de bezoekers het prijsverschil bij de kassa terugbetaald. Ga voor de details naar www.headwayfestival.com

Atomic Ark is een progressieve band onder leiding van toetsenist Vivien Lala, en treedt aan met zanger Martin LeMar van Mekong Delta, gitaristen Joop Wolters van Shadrane en Simone Mularoni van DGM, bassist Mike LePond van Symphony X en drummer Virgil Donati van Planet X. De deuren gan om 20:30 open en de kaarten kosten €15,- in de voorverkoop en €17,50 aan de deur.

Turning Golem is een 'black pop metal opera' van Vulture Industries met de theatergroep Happy Gorilla Dance Compagny, en treedt aan met hun album 'The Tower' en aanvullend materiaal, waarvan de muziek zijn oorsprong heeft in de Soemerische cultuur. De deuren zijn om 20:00 geopend. Tickets kosten €10,- in de voorverkoop en €12,50 aan de deur.

 

 

SUPERTRIO IN DE EFFENAAR

Gebruikerswaardering:  / 0

eflyer SepulturaDe carnavaleske bierdampen zijn nauwelijks opgetrokken of Eindhoven kan zich weer opmaken voor een heus metalfeestje. Op 9 maart zijn het Braziliaanse SEPULTURA, 'ons' LEGION OF THE DAMNED en de Amerikaanse metalband FLOTSAM AND JETSAM in de Effenaar te bewonderen. Het supertrio wordt voorafgegaan door het Canadese MORTILLERY. Laatstgenoemde start op 17.40 uur. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar

 

© Aardschok Rockommunity | Design by: LernVid.com