Aardschok Radio

Komsnertagenda

Shows & Festivals

EINDHOVEN METAL MEETING KRIJGT VORM

Gebruikerswaardering:  / 0

EMM 17 poster

FIVE FINGER DEATH PUNCH SPEELT GRATIS SHOW!

Gebruikerswaardering:  / 0

FiveFingerDeathPunchNa de internationaal veelbesproken show van Five Finger Death Punch van maandag 12 juni, heeft de band besloten op maandag 19 juni terug te keren naar 013 voor een gratis toegankelijke show. Zoals eerder al bekend gemaakt werd is zanger Ivan Moody hier niet meer bij, hij is naar de VS gevlogen om af te kicken van een serieus alcoholprobleem. Ticketkopers worden gemaild en hebben tot zondag 18 juni om 12:00 uur om hun ticket(s) te claimen. Vanaf zondag 18 juni 12:00 uur gaan de resterende gratis kaarten in de open verkoop.

De show die Five Finger Death Punch gaf op maandag 12 juni is veel besproken in zowel de nationale als de internationale media. De band leek het onderling met elkaar aan de stok te hebben en stopte na een klein uur met spelen. Dit zorgde voor veel teleurgestelde fans. Twee dagen later maakte de groep bekend dat zanger Ivan Moody wegens aanhoudende alcoholproblemen op het vliegtuig is gezet om in de VS naar een afkickkliniek te gaan. Tommy Vext (Bad Wolves, ex-Divine Heresy), die ook in 013 al op het podium te zien was, vult Moody’s positie in tijdens de laatste data van de Europese tour.

De band toont berouw voor hun show. Gitarist Zoltan Bathory zegt: “De show van afgelopen maandag was een stortvloed van oorzaken die buiten onze macht waren. Nu kunnen we de hele dag sorry zeggen tegen de fans in Nederland, maar die verdienen beter dan dat. Zij zijn ons al jaren trouw en hebben ons gebracht waar we vandaag zijn. Daarom hebben we het voor elkaar gekregen om een extra gratis show in Tilburg toe te voegen, because actions speak louder than words”

Ticketkopers van de show van maandag 12 juni hebben voorrang bij het claimen van een gratis ticket voor deze show. Zij ontvangen op vrijdag 16 juni een mail met hierin een ticketlink. De niet-geclaimde gratis tickets gaan op zondag 18 juni om 12:00 uur openbaar via ticketmaster.nl. Vanaf dan is er een maximum van 1 ticket per persoon/adres. Meer informatie omtrent ticketing is hier te vinden.

Five Finger Death Punch – gratis show
Maandag 19 juni 2017 | aanvang 21:00 | zaal open 19:00
Tickets € 0 | Main Stage | Voorverkoop voor ticketkopers vanaf 16 juni; openbare verkoop vanaf 18 juni om 12:00 uur.
013, Veemarktstraat 44, Tilburg, www.013.nl

Five Finger Death Punch announced today that they will immediately return to Tilburg to play a free show for any ticket holders from the now infamous 013 performance a week prior.  
 
Said guitar player Zoltan Bathory, “Last Monday’s show was an avalanche of events largely out of our control.  We could sit here all day and apologize but our fans in the Netherlands deserve better than that.  They’ve stuck with us all these years and helped get us to where we are today.  So, we managed to re-route our tour and come back to Tilburg and play a free show on our day off - because actions speak louder than words”.
 
This show will take place in the same venue, the 013 in Tilburg. Ticket holders of last week’s show will promptly receive an email from the venue with instructions on how to obtain their free guaranteed priority tickets. This email will include a link to directly download e-tickets for the show.
 
Other fans interested in attending this unique show should closely follow the announcements on the venue’s website on Friday morning to get access. After the original ticket holders get their priority tickets, a link will be made available where people can order free tickets while stock lasts.

ALCATRAZ MAAKT EERSTE NAMEN BEKEND

Gebruikerswaardering:  / 0

alcatraz-2017Op VRIJDAG 11, ZATERDAG 12 én ZONDAG 13 AUGUSTUS 2017 kunnen liefhebbers van het hardere werk terecht in Kortrijk voor de tiende editie van ALCATRAZ HARD ROCK & METAL FESTIVAL! De zeer gevarieerde affiche van 2016 heeft de organisatie geen windeieren gelegd. Het was op alle vlakken een editie waar tevreden op teruggekeken wordt. Allereerst wil de organisatie stellen dat het haar vast doelpubliek nooit zal verwaarlozen, iets waar het inmiddels negen jaar trouw mag op rekenen. Tegelijkertijd is het niet bang in te zetten op zowel verjonging als ‘verbreding’. Deze TIENDE editie belooft dan ook een speciale te worden waarbij de organisatie heel wat in petto heeft voor de bezoekers van haar festival. In totaal zullen zo maar eventjes 35 bands afzakken naar de Heilige grond in Kortrijk, alwaar het festival in 2017 al voor de vijfde keer zal plaatsvinden. Reeds op vrijdag wordt het evenement op gang geschoten met een heuse Heavy Metal Night. Vijf bands steken het vuur aan de lont en het belooft op dag 1 al een grandioze metal party te gaan worden. Gratis zelfs, toch voor wie in het bezit is van een weekendticket! Het is de eerste leuke verrassing van het lange weekend, maar er is meer! Om een affiche te presenteren die nóg diverser is dan vorig jaar, komt er een extra (overdekt) podium bij. Alcatraz mikt hiermee op een publiek die het misschien de voorbije jaren wat heeft verwaarloosd. De bands die er zullen aantreden, spreken tot de verbeelding en zullen steevast beter tot hun recht komen in een donkere tent. Hoe dan ook blijft Alcatraz zwaar inzetten op gezelligheid, sfeer en comfort. Een grotere camping, meer toiletten, een ruimer aanbod aan foodstands, … deze tiende editie moet het summum worden van alle voorgaande jaargangen samen. Ook de El Presidio komt terug. De ruigste rock‐ en metalkroeg van het land slaat ook in 2017 haar tent op aan de Lange Munte in Kortrijk. Je kunt er even bekomen en genieten van een breed assortiment aan bieren en tegelijk genieten van de muziek en video’s op de schermen. Het paradepaardje van Alcatraz is, naast het impressionante podium, zeker ook de VIP‐ruimte. Deze is jaar na jaar gegroeid en met het prachtige uitzicht op de mainstage is het genieten geblazen van op het VIP‐deck.

 

ALCATRAZ LINE-UP COMPLEET

Gebruikerswaardering:  / 0

alcatraz 2017Alcatraz Hard Rock & Metal Festival dit jaar zijn 10de verjaardag en daarom hebben we nog een verrassing van formaat voor jullie in petto. Op vrijdag wordt niemand minder dan GHOST de headliner! De affiche wordt vervolledigd met VENOM, SWEET SAVAGE en DYSCORDIA!
Met deze toevoegingen is de line-up van AMF 2017 volledig rond en komt Alcatraz voor de tiende editie naar buiten met hun beste affiche ooit!!

EXTRA SHOW EVANESCENCE

Gebruikerswaardering:  / 0

EvenescenceEerder deze maand werd bekend dat Evanescence op zaterdag 17 juni exclusief in 013 staat. Deze show verkocht zó snel uit, dat de groep op vrijdag 16 juni een extra show geeft in Tilburg. Amy Lee en haar kompanen beginnen hun Europese toer speciaal voor het Nederlandse publiek een dag eerder. Tickets kosten € 41 (excl. servicekosten) en gaan vanaf vrijdag 23 december om 10:00 uur in de voorverkoop.

 

© Aardschok Rockommunity | Design by: LernVid.com