Komsnertagenda

Prijsvragen

GRATIS NAAR FREAK KITCHEN?

Gebruikerswaardering:  / 1

Freak-KitchenOp donderdag 5 maart speelt het Zweedse experimentele rock trio FREAK KITCHEN in de Boerderij te Zoetermeer. De band staat onder leiding van frontman en gitaarvirtuoos Mattias IA Eklundh, en mengt het onverwachte van bands als Faith No More en Strapping Young Lad met geweldige vocale harmonieën à la King’s X. Ook de ziel van Frank Zappa ontwaart zich in de nummers van deze band. Support-act is de band van MARK BOGERT, bekend van Knight Area.

Aardschok verloot 2 x 2 vrijkaarten voor dit concert onder de inzenders van het juiste antwoord van onderstaande vraag. Mail dit voor 20 februari naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vraag: Hoe heet het nieuwste album van Freak Kitchen?

 

WN KAARTEN VOOR MONSTERS OF METAL

Gebruikerswaardering:  / 0

MOMetalOp vrijdag 27 februari treden drie metalen tribute-bands op in Gebouw-T te Bergen Op Zoom. Metallica wordt vertegenwoordigd door PRESENT DANGER uit Kaatsheuvel. Ook Slayer is van de partij in de vorm van SLAYENSEMBLE. Last but not least de door gitaarvirtuoos Marcel Coenen aangevoerde Pantera-tribute VULGAR DISPLAY OF PANTERA. De zaaldeuren gaan om 20.00 uur open. Aanvang: 20.30 uur. Aardschok heeft 2 x 2 kaarten om weg te geven voor deze avond. Je hoeft alleen het juiste antwoord op onderstaande vraag voor  22 februari te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vraag: Bij welke platenmaatschappij verschenen de eerste vier Pantera-albums?

 

WIN KAARTEN VOOR WARRIOR SOUL IN SITTARD

Gebruikerswaardering:  / 0

WarriorSoullZondag 18 januari waait er een flinke anarchistische wind door Poppodium Volt in Sittard. Dan staat namelijk de Amerikaanse formatie WARRIOR SOUL op de planken, het geesteskind van de charismatische zanger/enfant terrible Kory Clarke. Let op: de show begint al om 18.00 uur. En nog beter: Aardschok geeft 2 x 2 kaarten weg. Gratis en voor niks! Om mee te dingen mail je het juiste antwoord op onderstaande vraag voor 12 januari naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Succes!

Vraag: wie verzorgt op 18 januari het voorprogramma van Warrior Soul?

 

TERUGBLIK AC/DC-RELEASEPARTY

Gebruikerswaardering:  / 0

Vorige week hebben we drie prijswinnaars blij gemaakt met elk twee kaarten voor de AC/DC-releaseparty in Ridderkerk. Wie wil weten wat daar zoal is gebeurd kan hier een kijkje nemen:  http://youtu.be/9s-c0dginIQ

AC-1AC-2

 

© Aardschok Rockommunity | Design by: LernVid.com