Komsnertagenda

Prijsvragen

ONTMOET ENSIFERUM OP DE EINDHOVEN METAL MEETING!

Gebruikerswaardering:  / 0

ensiferumOp zaterdag 13 december treedt ENSIFERUM aan op de EINDHOVEN METAL MEETING in de Eindhovense Effenaar. Wij mogen een grote Ensiferum-fan blij maken met een meet & greet met de band, inclusief 2 dagtickets voor de EMM. Wil jij de band ontmoeten? Mail dan een foto van jezelf in je mooiste en meest indrukwekkende Ensiferum-outfit naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp ENSIFERUM.

Doe dat voor 6 december. Succes!

 

WIN TICKETS VOOR TEXTURES!

Gebruikerswaardering:  / 0
Op donderdag 30 oktober viert Textures het 10-jarig bestaan van debuutalbum 'Polars' met een intieme clubshow in de Eindhovense Effenaar. Vanzelfsprekend wordt 'Polars’ daarbij integraal live vertolkt. Wij mogen één prijswinnaar verblijden met twee tickets. Gratis en voor niks. Wil je meedingen? Mail het antwoord op de vraag voor 25 oktober naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp TEXTURES. Voor twee andere winnaars hebben we een 'special edition 10th Anniversary’ CD van 'Polars’ klaarliggen!
 
Vraag: welke bands verzorgen op 30 oktober het voorprogramma van Textures?
 

WIN KAARTEN VOOR MICHAEL SCHENKER's TEMPLE OF ROCK

Gebruikerswaardering:  / 0

SchenkerOp 2 november speelt MICHAEL SCHENKER met zijn TEMPLE OF ROCK in Zaal Schaaf in Leeuwarden. Wij hebben 2 x 2 kaarten te verloten onder degene die het juiste antwoord geeft op de onderstaande  vraag. Aangezien hij met FRANCIS BUCHHOLZ en HERMAN RAREBELL twee andere ex-SCORPIONS-leden in de line-up heeft kun je veel nummers van het 'Loverdrive'-album verwachten.

De vraag luidt dan ook: in welk jaar verscheen dit album in Nederland?

Stuur het antwoord binnen twee weken naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Succes!

 

WIN KAARTEN VOOR MARILYN MANSON

Gebruikerswaardering:  / 0

marilyn-mansonWe mogen wederom drie winnaars blij maken met elk twee kaarten voor een show in de prachtige nieuwe poptempel Tivoli Vredenburg in hartje Utrecht. Na Rob Zombie en Devin Townsend is het nu de beurt aan MARILYN MANSON. Hij zal met zijn band op 6 augustus optreden in Tivoli Vredenburg. Wil jij er gratis naar toe? Mail dan het juiste antwoord op onderstaande vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp MARILYN MANSON om kans te maken op 2 tickets. Doe dat wel uiterlijk vrijdag 1 augustus om 12.00 uur!

Vraag: Wie treedt in Tivoli Vredenburg op als voorprogramma van Marilyn Manson?

 

© Aardschok Rockommunity | Design by: LernVid.com