Aardschok Radio

Komsnertagenda

Prijsvragen

WIN EEN JACKSON-GITAAR OF EEN REALM OF THE DAMNED T-SHIRT!

Gebruikerswaardering:  / 2
boek2Vrijwel tegelijk met de nieuwe Aardschok verschijnt ook het ‘heavy’ stripboek Realm Of The Damned. Om dat onder jullie aandacht te brengen mogen wij van de uitgever een heuse Jackson Warrior-gitaar weggeven. Ook hebben we drie T-shirts gekregen om onder de inzenders van de prijsvraag te verloten. Hoe je mee kunt doen lees je in de nieuwe Aardschok.
 
Ben je net als wij ook benieuwd naar het Realm Of The Damned-stripboek? Hier kun je alvast het eerste hoofdstuk en extra informatie downloaden: http://www.plastichead-distribution.com/ROTD_pp/Realm_Of_The_Damned_Powerpoint_Presenter.pdf
boek-1
 

WIN KAARTEN VOOR DE PLATENBEURS

Gebruikerswaardering:  / 2

RecordplanetOp 16 en 17 april vindt in de Jaarbeurs Utrecht de Mega Platen en CD Beurs plaats. Zoals altijd weer met een ruim aanbod van LP’s, CD’s en boeken in het hardere muziekgenres. Ook is er ditmaal een Ramones Pop-Up expositie in het kader van de 40ste verjaardag van de eerste elpee die werd uitgebracht door de oervaders van de Amerikaanse punkbeweging.

Wij mogen drie Aardschoklezers blij maken met twee vrijkaarten. Wil jij naar de beurs? Mail dan voor woensdag 13 april het antwoord op onderstaande vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp: Mega Platen en CD Beurs. Succes!

Vraag: voor de hoeveelste keer vindt de Mega Platen en CD Beurs plaats?

 

WIN KAARTJES EN CD’S VAN SIMO

Gebruikerswaardering:  / 2

simo prijsvraagOp maandag 11 april speelt SIMO in de Little Devil te Tilburg.

Aardschok heeft 2 x 2 kaarten voor deze show om te verloten onder de juiste inzenders van onderstaande vraag.

Daarnaast ontvangt elk van deze prijswinnaars een exemplaar van het album ‘Let Love Show The Way’ aan de zaal.

VRAAG: Van wie is de legendarische gitaar, die Simo tijdens de opnamen van het album heeft mogen gebruiken?

simo prijsvraag2

 

WIN EEN BEER & CHEER MET STRATOVARIUS!

Gebruikerswaardering:  / 4

StratovariusOp donderdag 5 november zal het Finse STRATOVARIUS optreden in de Eindhovense Effenaar. Voor deze show mogen wij 2 Beer & Cheers weggeven voor 2 personen! Wat dat is, een beer & cheer? Een ontmoeting met de gehele band, direct na afloop van het concert, waarbij het gratis bier rijkelijk zal vloeien! Vanzelfsprekend krijgen beide prijswinnaars ook nog eens 2 tickets voor de show. Denk jij dat je onze Finse vrienden onder de tafel kunt drinken? Mail dan het antwoord op onderstaande vraag voor 26 oktober naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van STRATOVARIUS. Succes!

Vraag: hoe heet het gloednieuwe album Stratovarius?

 

© Aardschok Rockommunity | Design by: LernVid.com