Komsnertagenda

Prijsvragen

GRATIS NAAR HET 5-JARIGE FEEST VAN PIMP BOOKINGS

Gebruikerswaardering:  / 0

PIMP BOOKING-03PIMP Bookings bestaat 5 jaar en geeft op 4 Oktober een feestje in de Bibelot in Dordrecht samen met vijf hele toffe bands: STREAM OF PASSION, MY PROPANE, SIN7SINS, PENDEJO en 15REASONS.

Wil jij kans maken op twee kaartjes ? Stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met in het onderwerp „Ik wil heel graag naar de PIMP Showcase” 

Doe dat wel zo spoedig mogelijk want de winnaar wordt op 2 oktober al getrokken. 

 

WIN KAARTEN VOOR MARILYN MANSON

Gebruikerswaardering:  / 0

marilyn-mansonWe mogen wederom drie winnaars blij maken met elk twee kaarten voor een show in de prachtige nieuwe poptempel Tivoli Vredenburg in hartje Utrecht. Na Rob Zombie en Devin Townsend is het nu de beurt aan MARILYN MANSON. Hij zal met zijn band op 6 augustus optreden in Tivoli Vredenburg. Wil jij er gratis naar toe? Mail dan het juiste antwoord op onderstaande vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp MARILYN MANSON om kans te maken op 2 tickets. Doe dat wel uiterlijk vrijdag 1 augustus om 12.00 uur!

Vraag: Wie treedt in Tivoli Vredenburg op als voorprogramma van Marilyn Manson?

 

KANS OP TWEE KING DIAMOND KAARTEN

Gebruikerswaardering:  / 1

King DiamondOp 30 juli treedt KING DIAMOND op in zaal 013 te Tilburg. Wij hebben van 013 twee kaarten voor deze show gekregen om te verloten onder degenen die het juiste antwoord op  de onderstaande vraag weten. Wil jij met vriend of vriendin naar deze show? Mail jouw antwoord dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp King Diamond.

Vraag: wat is de echte naam van zanger King Diamond?

 

Win kaarten voor Devin Townsend!

Gebruikerswaardering:  / 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nederland is sinds vorige maand een schitterende poptempel rijker: Tivoli Vredenburg in hartje Utrecht. Om te delen in de feestvreugde geven we via onze site de komende weken voor verschillende concerten vrijkaarten weg. Na Rob Zombie vorige week is het nu de beurt aan DEVIN TOWNSEND PROJECT. De Geniale Gek en zijn kornuiten zullen op 5 augustus optreden in Tivoli Vredenburg. Wil jij er gratis naar toe? Mail dan het juiste antwoord op onderstaande vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp DEVIN TOWNSEND PROJECT om kans te maken op 2 tickets. Doe dat wel voor maandag 14 juli!

Vraag: In welke zaal van Tivoli Vredenburg treedt Devin Townsend Project op?

 

© Aardschok Rockommunity | Design by: LernVid.com