Komsnertagenda

Prijsvragen

WIN KAARTEN VOOR LIFE OF AGONY

Gebruikerswaardering:  / 0
Life Of AgonyOp maandag 15 juni doet een eenmalige Nederlandse show in de Effenaar in Eindhoven. En weet je wat? Wij mogen twee winnaars gelukkig maken met twee kaarten. Gratis en voor niks. Wil jij kans maken op twee kaarten? Mail het antwoord op onderstaande vraag voor donderdag 10 juni naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Succes!
 
Vraag: wie speelt in de Effenaar in het voorprogramma van Life Of Agony?
 

WIN EEN GESIGNEERDE LP VAN APOCALYPTICA

Gebruikerswaardering:  / 0

Op vrijdag 17 april verschijnt het nieuwe Apocalyptica-album ‘Shadowmaker’. In het kader van Record Store Day heeft de band speciaal voor ons een dubbel-LP gesigneerd. Die gaan we niet zelf houden; die geven we weg! Wil jij ‘m hebben? Mail het antwoord op onderstaande vraag voor 25 april naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp APOCALYPTICA.

 Vraag: wie zingt er op ‘Shadowmaker’?

 

WIN KAARTEN VOOR CORROSION OF CONFORMITY!

Gebruikerswaardering:  / 0

COCAanstaande zondag, 15 maart, is de Eindhovense Effenaar the place to be! Dan vindt daar het enige Nederlandse concert van CORROSION OF CONFORMITY plaats. Op zich niets bijzonders, ware het niet dat verloren zoon PEPPER KEENAN na tien jaar te hebben doorgebracht bij Down weer op het oude nest is teruggekeerd. Vanzelfsprekend speelt C.O.C. zondag dan ook alleen materiaal van de albums die met Pepper zijn opgenomen. Dat belooft wat! En wij mogen twee winnaars blij maken met elk twee vrijkaarten voor deze eenmalige show. Wil jij er naartoe? Mail het antwoord op onderstaande vraag voor donderdag 18.00 uur naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp PEPPER RULES!

Vraag: welke bands verzorgen zondag het voorprogramma van C.O.C.?

 

GRATIS NAAR FREAK KITCHEN?

Gebruikerswaardering:  / 1

Freak-KitchenOp donderdag 5 maart speelt het Zweedse experimentele rock trio FREAK KITCHEN in de Boerderij te Zoetermeer. De band staat onder leiding van frontman en gitaarvirtuoos Mattias IA Eklundh, en mengt het onverwachte van bands als Faith No More en Strapping Young Lad met geweldige vocale harmonieën à la King’s X. Ook de ziel van Frank Zappa ontwaart zich in de nummers van deze band. Support-act is de band van MARK BOGERT, bekend van Knight Area.

Aardschok verloot 2 x 2 vrijkaarten voor dit concert onder de inzenders van het juiste antwoord van onderstaande vraag. Mail dit voor 20 februari naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vraag: Hoe heet het nieuwste album van Freak Kitchen?

 

© Aardschok Rockommunity | Design by: LernVid.com