Aardschok Radio

Komsnertagenda

199003.jpg

Prijsvragen

WIN TWEE TICKETS VOOR GLENN HUGHES!

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

hughesIn de laatste Aardschok van 2016 kroonden we zijn nieuwe album ‘Resonate’ nog tot CD van de Maand. Op 5 februari komt de voormalige bassist en zanger van Deep Purple met zijn eigen band naar Cultuurpodium Boerderij in Zoetermeer. Jij kunt hierbij zijn, want wij mogen 2x2 gastenlijstplekken verloten. DEEL het event en wie weet ben jij erbij!

https://www.facebook.com/events/751546718317880/

Donderdag 2 februari maken we de winnaars bekend. Succes!

WIN EEN MEET & GREET MET LIFE OF AGONY!

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

SOR-logoOp zaterdag 19 november vindt in het Eindhovense Klokgebouw voor de eerste keer THE SOUND OF REVOLUTION plaats, een festival gericht op liefhebbers van hardcore en punk. Eén van de bands die er zal optreden is LIFE OF AGONY. En jij hebt de kans om samen met een vriend(in) de complete band te ontmoeten. Vanzelfsprekend krijg je er ook twee tickets bij voor The Sound Of Revolution. Winnen? Mail dan voor 7 november het antwoord op de vraag naar redactie@aardschok.com met als onderwerp: THE SOUND OF REVOLUTION. Succes!

Vraag: hoe heet het nieuwe album van Life Of Agony dat begin 2017 verschijnt?

LOA 2017 

WIN EEN JACKSON-GITAAR OF EEN REALM OF THE DAMNED T-SHIRT!

Gebruikerswaardering: 2 / 5

Ster actiefSter actiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
boek2Vrijwel tegelijk met de nieuwe Aardschok verschijnt ook het ‘heavy’ stripboek Realm Of The Damned. Om dat onder jullie aandacht te brengen mogen wij van de uitgever een heuse Jackson Warrior-gitaar weggeven. Ook hebben we drie T-shirts gekregen om onder de inzenders van de prijsvraag te verloten. Hoe je mee kunt doen lees je in de nieuwe Aardschok.
 
Ben je net als wij ook benieuwd naar het Realm Of The Damned-stripboek? Hier kun je alvast het eerste hoofdstuk en extra informatie downloaden: http://www.plastichead-distribution.com/ROTD_pp/Realm_Of_The_Damned_Powerpoint_Presenter.pdf
boek-1

WIN KAARTEN VOOR DE PLATENBEURS

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief

RecordplanetOp 16 en 17 april vindt in de Jaarbeurs Utrecht de Mega Platen en CD Beurs plaats. Zoals altijd weer met een ruim aanbod van LP’s, CD’s en boeken in het hardere muziekgenres. Ook is er ditmaal een Ramones Pop-Up expositie in het kader van de 40ste verjaardag van de eerste elpee die werd uitgebracht door de oervaders van de Amerikaanse punkbeweging.

Wij mogen drie Aardschoklezers blij maken met twee vrijkaarten. Wil jij naar de beurs? Mail dan voor woensdag 13 april het antwoord op onderstaande vraag naar redactie@aardschok.com met als onderwerp: Mega Platen en CD Beurs. Succes!

Vraag: voor de hoeveelste keer vindt de Mega Platen en CD Beurs plaats?