Aardschok Radio

Komsnertagenda

Prijsvragen

WIN EEN BEER & CHEER MET STRATOVARIUS!

Gebruikerswaardering:  / 2

StratovariusOp donderdag 5 november zal het Finse STRATOVARIUS optreden in de Eindhovense Effenaar. Voor deze show mogen wij 2 Beer & Cheers weggeven voor 2 personen! Wat dat is, een beer & cheer? Een ontmoeting met de gehele band, direct na afloop van het concert, waarbij het gratis bier rijkelijk zal vloeien! Vanzelfsprekend krijgen beide prijswinnaars ook nog eens 2 tickets voor de show. Denk jij dat je onze Finse vrienden onder de tafel kunt drinken? Mail dan het antwoord op onderstaande vraag voor 26 oktober naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van STRATOVARIUS. Succes!

Vraag: hoe heet het gloednieuwe album Stratovarius?

 

WIN KAARTEN VOOR LIFE OF AGONY

Gebruikerswaardering:  / 0
Life Of AgonyOp maandag 15 juni doet een eenmalige Nederlandse show in de Effenaar in Eindhoven. En weet je wat? Wij mogen twee winnaars gelukkig maken met twee kaarten. Gratis en voor niks. Wil jij kans maken op twee kaarten? Mail het antwoord op onderstaande vraag voor donderdag 10 juni naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Succes!
 
Vraag: wie speelt in de Effenaar in het voorprogramma van Life Of Agony?
 

WIN EEN GESIGNEERDE LP VAN APOCALYPTICA

Gebruikerswaardering:  / 0

Op vrijdag 17 april verschijnt het nieuwe Apocalyptica-album ‘Shadowmaker’. In het kader van Record Store Day heeft de band speciaal voor ons een dubbel-LP gesigneerd. Die gaan we niet zelf houden; die geven we weg! Wil jij ‘m hebben? Mail het antwoord op onderstaande vraag voor 25 april naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp APOCALYPTICA.

 Vraag: wie zingt er op ‘Shadowmaker’?

 

WIN KAARTEN VOOR CORROSION OF CONFORMITY!

Gebruikerswaardering:  / 0

COCAanstaande zondag, 15 maart, is de Eindhovense Effenaar the place to be! Dan vindt daar het enige Nederlandse concert van CORROSION OF CONFORMITY plaats. Op zich niets bijzonders, ware het niet dat verloren zoon PEPPER KEENAN na tien jaar te hebben doorgebracht bij Down weer op het oude nest is teruggekeerd. Vanzelfsprekend speelt C.O.C. zondag dan ook alleen materiaal van de albums die met Pepper zijn opgenomen. Dat belooft wat! En wij mogen twee winnaars blij maken met elk twee vrijkaarten voor deze eenmalige show. Wil jij er naartoe? Mail het antwoord op onderstaande vraag voor donderdag 18.00 uur naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp PEPPER RULES!

Vraag: welke bands verzorgen zondag het voorprogramma van C.O.C.?

 

© Aardschok Rockommunity | Design by: LernVid.com