Komsnertagenda

Prijsvragen

WIN KAARTEN VOOR MARILYN MANSON

Gebruikerswaardering:  / 0

marilyn-mansonWe mogen wederom drie winnaars blij maken met elk twee kaarten voor een show in de prachtige nieuwe poptempel Tivoli Vredenburg in hartje Utrecht. Na Rob Zombie en Devin Townsend is het nu de beurt aan MARILYN MANSON. Hij zal met zijn band op 6 augustus optreden in Tivoli Vredenburg. Wil jij er gratis naar toe? Mail dan het juiste antwoord op onderstaande vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp MARILYN MANSON om kans te maken op 2 tickets. Doe dat wel uiterlijk vrijdag 1 augustus om 12.00 uur!

Vraag: Wie treedt in Tivoli Vredenburg op als voorprogramma van Marilyn Manson?

 

KANS OP TWEE KING DIAMOND KAARTEN

Gebruikerswaardering:  / 1

King DiamondOp 30 juli treedt KING DIAMOND op in zaal 013 te Tilburg. Wij hebben van 013 twee kaarten voor deze show gekregen om te verloten onder degenen die het juiste antwoord op  de onderstaande vraag weten. Wil jij met vriend of vriendin naar deze show? Mail jouw antwoord dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp King Diamond.

Vraag: wat is de echte naam van zanger King Diamond?

 

Win kaarten voor Devin Townsend!

Gebruikerswaardering:  / 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nederland is sinds vorige maand een schitterende poptempel rijker: Tivoli Vredenburg in hartje Utrecht. Om te delen in de feestvreugde geven we via onze site de komende weken voor verschillende concerten vrijkaarten weg. Na Rob Zombie vorige week is het nu de beurt aan DEVIN TOWNSEND PROJECT. De Geniale Gek en zijn kornuiten zullen op 5 augustus optreden in Tivoli Vredenburg. Wil jij er gratis naar toe? Mail dan het juiste antwoord op onderstaande vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp DEVIN TOWNSEND PROJECT om kans te maken op 2 tickets. Doe dat wel voor maandag 14 juli!

Vraag: In welke zaal van Tivoli Vredenburg treedt Devin Townsend Project op?

 

WIN KAARTEN VOOR ROB ZOMBIE!

Gebruikerswaardering:  / 1

zombie 2Nederland is sinds deze maand een schitterende poptempel rijker: Tivoli Vredenburg in hartje Utrecht. Om te delen in de feestvreugde geven we via onze site de komende weken voor verschillende concerten vrijkaarten weg. Om te beginnen mogen we drie prijswinnaars blij maken met twee tickets voor het concert van ROB ZOMBIE en SOULFLY op dinsdag 1 juli. Mail het juiste antwoord op onderstaande vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp ROB ZOMBIE om kans te maken. Doe dat wel voor vrijdag 27 juni!

Vraag: In welke zaal van Tivoli Vredenburg treedt Rob Zombie op?

 

© Aardschok Rockommunity | Design by: LernVid.com