Aardschok Radio

Komsnertagenda

199603.jpg

Prijsvragen

WIN EEN FRONTIERS-CD!

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

frontiersCDFrontiers Music is een Italiaans platenlabel dat zich specialiseert in het uitbrengen van melodieuze hardrock in de breedste zin van het woord. Whitesnake, Journey, Stryper, Toto en  Def Peppard zijn enkele van de bekendere bands die muziek hebben uitgebracht via Frontiers. Maar het label biedt ook de kans aan aanstormend talent, zoals Inglorious, City Of Thieves en Bigfoot. Twaalf van zulke nieuwkomers zijn vertegenwoordigd op de verzamel-CD ‘New Breed Sampler Vol. 1’ waar wij er tien van mogen weggeven. Wil jij er eentje? Mail dan voor 10 oktober je naam en adres naar redactie@aardschok.com met als onderwerp: NEW BREED. Op 11 okrtober loten we en versturen we de CD’s.

WIN TWEE TICKETS VOOR GLENN HUGHES!

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

hughesIn de laatste Aardschok van 2016 kroonden we zijn nieuwe album ‘Resonate’ nog tot CD van de Maand. Op 5 februari komt de voormalige bassist en zanger van Deep Purple met zijn eigen band naar Cultuurpodium Boerderij in Zoetermeer. Jij kunt hierbij zijn, want wij mogen 2x2 gastenlijstplekken verloten. DEEL het event en wie weet ben jij erbij!

https://www.facebook.com/events/751546718317880/

Donderdag 2 februari maken we de winnaars bekend. Succes!

WIN EEN MEET & GREET MET LIFE OF AGONY!

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

SOR-logoOp zaterdag 19 november vindt in het Eindhovense Klokgebouw voor de eerste keer THE SOUND OF REVOLUTION plaats, een festival gericht op liefhebbers van hardcore en punk. Eén van de bands die er zal optreden is LIFE OF AGONY. En jij hebt de kans om samen met een vriend(in) de complete band te ontmoeten. Vanzelfsprekend krijg je er ook twee tickets bij voor The Sound Of Revolution. Winnen? Mail dan voor 7 november het antwoord op de vraag naar redactie@aardschok.com met als onderwerp: THE SOUND OF REVOLUTION. Succes!

Vraag: hoe heet het nieuwe album van Life Of Agony dat begin 2017 verschijnt?

LOA 2017 

WIN EEN JACKSON-GITAAR OF EEN REALM OF THE DAMNED T-SHIRT!

Gebruikerswaardering: 2 / 5

Ster actiefSter actiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
boek2Vrijwel tegelijk met de nieuwe Aardschok verschijnt ook het ‘heavy’ stripboek Realm Of The Damned. Om dat onder jullie aandacht te brengen mogen wij van de uitgever een heuse Jackson Warrior-gitaar weggeven. Ook hebben we drie T-shirts gekregen om onder de inzenders van de prijsvraag te verloten. Hoe je mee kunt doen lees je in de nieuwe Aardschok.
 
Ben je net als wij ook benieuwd naar het Realm Of The Damned-stripboek? Hier kun je alvast het eerste hoofdstuk en extra informatie downloaden: http://www.plastichead-distribution.com/ROTD_pp/Realm_Of_The_Damned_Powerpoint_Presenter.pdf
boek-1