Aardschok Radio

Komsnertagenda

199504.jpg

Aardschok

Vernieuwde site

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Eindelijk is het dan zo ver; de Aardschok Site is omgebouwd naar de nieuwe versie! Het was een lange voorbereiding, en toch ging er nog vanalles mis, maar uiteindelijk hebben nu een basis waar we lange tijd mee vooruit kunnen.
De layout zal de komende tijd hier en daar nog worden aangepast, en regelmatig ook helemaal worden omgegooid, het belangrijkste was nu de techniek op orde krijgen.

Voor al je opmerkingen kun je hier in het forum terecht, veel surfplezier op de vernieuwde Rockommunity!

Destruction doet het met Ol Drake (Evile)

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Vorige maand brak en kneusde Destruction-gitarist Mike Sifringer een aantal vingers. De concerten van de Duitse thrashlegende gaan gewoon door, en daarom mocht Evile-gitarist Ol Drake als vervanger komen opdraven op het Portugese Caos Emergente Festival. Daarmee ging er een jongensdroom voor hem in vervulling. Ol Drake: „Ik stond achter de coulissen toen de intro van „Curse The Gods" startte. Daar heb ik jaren en jaren naar geluisterd en opeens realiseerde ik me dat ik met Destruction het podium opging. Enerzijds had ik zin om „YEAGHHH ARGHHHH!" uit te schreeuwen en aan de andere kant moest ik bijna in lachen uitbarsten, zo retegaaf was het." Aangezien er de komende tijd nog meer Destructionshows gespeeld worden is de kans groot dat Ol Drake nog even mag doordromen.

Abonnee of Abonja?

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

We hebben een probleem gehad op de site bij het aanmelden van nieuwe abonnees. Van alle aanmeldingen die sinds 1 oktober via dit formulier zijn gedaan, zijn de gegevens niet verwerkt.
Als jij jezelf de afgelopen anderhalve week hebt aangemeld, kun je dat nu opnieuw doen: de problemen zijn verholpen.

O ja.... met excuses voor het ongemak natuurlijk :-/

Dag Voor De Jonge Muzikant (Met Stef Broks - Textures)

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Workshops, panels, live optredens, managers, programmers, producers en mede-muzikanten: Allen op zondag 8 november te vinden tijdens de vierde editie van Making Your Band. Ook als je geen muzikant bent is het de moeite waard, want naast een aantal optredens kun je informatie vergaren over management en bands boeken. Bovendien is de halve muziekwereld uitgelopen om een bijdrage te leveren. Leden van Face Tomorrow, Textures, Van Katoen, The Death Letters, Mindscan en The Deaf en vele andere zijn van de partij. Zo zal bijvoorbeeld Stef Broks van Textures (zie foto) een workshop drummen verzorgen. Making Your Band, gepresenteerd door de Popunie, vindt plaats in de Zadkine Popacademie, Benthemstraat 15 te Rotterdam. Voor meer info kijk je op www.makingyourband.nl.

Jeff Waters Clinic In Eindhoven

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief


Zaterdag 28 november geeft Jeff Waters, gitarist van de Canadese metalband Annihilator, een gratis gitaar clinic in Dynamo, Eindhoven.  De clinic zal ongeveer 2 uur duren. Waters zal twee uur lang vertellen over zijn gitaarspel, techniek en sound en natuurlijk zal hij ook het nodige laten horen met zijn gitaar. Daarnaast heeft de Canadees samen met Coreblade een nieuwe versterker ontwikkeld. Hieraan zal ook de nodige aandacht worden besteed. En je kan hem die dag ook zelf uitproberen! Na de clinic is er een meet & greet met Jeff Waters georganiseerd. Als je hier bij wilt zijn moet je je opggeven. Dat kan tot 26 november op www.wils.nl/coreblade. Let wel op: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!

De clinic begint om 16:00 uur, de deuren gaan om 15:30 uur open. Het adres van Dynamo is: Catharinaplein 21, 5611 DE te Eindhoven

 

Op DVD met Legion Of The Damned

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Volgend jaar april verschijnt er een DVD van thrashformatie Legion Of The Damned. Omdat de band iets speciaals met de fans wil doen én er nog een plaatsje vrij is op de DVD hebben ze een actie bedacht. Zij nodigen zes tot twaalf mensen uit om op 21 november langs te komen in de oefenruimte in Helden. De gelukkigen bepalen de setlist, en wie zelf een instrument speelt, doet gewoon lekker mee. Daarna is het  tijd om met de bandleden te praten en wat te drinken, want na de oefensessie staat er een etentje gepland. Het vervoer is voor eigen kosten maar de band is bereid om voor een eventuele hotelovernachtig betalen. Dus, wil jij spelen en rondhangen met Legion Of The Damned? En op die DVD terechtkomen? Mail dan naar booking@legionofthedamned.net en vertel waarom JIJ daar bij moet zijn. Foto's van jezelf mogen meegestuurd worden, nodeloos te zeggen vergroot het je kans aanzienlijk als je een Legion Of The Damned-tattoo of ander bewijs hebt dat je een die-hard-damned-fan bent.

 

HIGH SCHOOL MUSIC COMPETITION

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

De High School Music Competition; de landelijke muziekcompetitie voor jonge bands en acts is weer van start gegaan. Met voormalige winnaars als The Death Letters en Starcatcher gaat de Popunie volgend jaar weer op zoek naar een nieuwe ontdekking. In de categorieën pop/rock, loud en hiphop kunnen 12 – 19 jarigen zich tot 31 december inschrijven via www.highschoolmusiccompetition.nl.

 

Na de inschrijf periode bepaalt een deskundige jury wie er doorgaan naar één van de drie voorrondes in maart 2010. Aan het einde van elke voorronde kiest de jury twee bands/acts die doorgaan naar de finale. Zij maken dan kans op een prijzenpakket (ter waarde van € 5.000,-) bestaande uit studiotijd, een cd productie, optredens (ook in het buitenland), promotie en een workshop van een Nederlandse artiest naar keuze.

In de finale spelen de zes finalisten ook een nieuw nummer. De compositie wordt gemaakt, onder begeleiding van een ervaren muzikant, met het winnende gedicht van de Doe Maar, Dicht Maar wedstrijd. De HSMC bouwt namelijk een brug tussen pop en poëzie. Met deze nieuwe song en eigen materiaal moet de band of act in de finale de jury en het publiek overtuigen. Of je nu wint of niet, alle nieuwe songs en een eigen nummer naar keuze worden vastgelegd op de cd School’s Out!

Meer info op www.highschoolmusiccompetition.nl waar je vanaf nu online kan inschrijven tot 31 december 2009.

 

Kijk even het filmpje via onderstaande link waarin ex-deelnemers hun ervaringen delen.

 

http://www.youtube.com/watch?v=jYYbc7zyJvE

 

Subcategorieën

Lees de alleroudste Aardschokken hier online