Jeff Scott Soto in De Boerderij, Zoetermeer

Op maandag 29 augustus zal Jeff Scott Soto (the voice of Soul Sirkus, Yngwy Malmsteen, Axel Rudi Pell e.v.a.) een éénmalig concert in Nederland verzorgen in De Boerderij, Zoetermeer. Het beloofd een vette rockshow te worden met hier en daar uitstapjes naar andere muziekstijlen. Voor info: www.jeffscottsoto.com of www boerderij.org.
Opening act is de nieuwe band TIME, ontstaan uit voormalig lid van de Duitse Kiss tribute Torpedo Girls: Mike Stone en nederlandse hard-hitter Erik ‘Animal’ Stout. Samen met vocalist John “JayCee” Cuijpers en wonder-gitarist Marco Wright speelt deze formatie vette rock met knipoogjes naar andere muziekstijlen, waarbij het visuele niet wordt vergeten!
Meer info: www.erikstout.com en www.mikestone.beep.de.
Aanvang 20.00 uur…