Beveiligingen uitgevoerd…..

…. de site is nu zo veilig dat niemand er nog iets mee kan.

De bedoeling was inderdaad een aantal softwarepatches installeren, maar het ene na het andere pakket blijkt daar niet mee overweg te kunnen.
Een belangrijk deel heb ik alweer kunnen herstellen, maar ik ben hier de komende dagen nog wel zoet mee.

Erg lullig toen ik eerder deze week aan het rotzooien was en ineens zelf niet meer kon inloggen. Ik had de site voor iedereen dicht gezet, behalve voor mijzelf. Alleen Perith was nog aangelogd (jou heb ik er dus uitgesodemieterd… sorry Smiley), maar nadat ik te lang inactief was moet ik opnieuw aanloggen….. En Dat Lukte Niet Meer $!&^$*&^%#$ Smiley.

Dikke stress… heeft wat tijd gekost voor ik zelf weer in kon breken (per slot van rekening had ik er net exta beveiligingen op gezet).
Nou ja, daarmee ging dus een en ander mis…. komende dagen komt het allemaal weer goed !