Ventolin ‘we suck!’

Na één jaar enkel en alleen in de repetitie ruimte doorgebracht te hebben heeft de band Ventolin uit Deventer besloten op 1 oktober haar debuut cd genaamd ´Inhalor´te verkopen via internet.

Ventolin’, wie denkt dat het hier om een cara medicament betreft zit er naast. Reden om hun band Ventolin te noemen… Alle drie de leden gaan gebukt onder een chronisch zuurstof gebrek oftewel ‘astma’. Een naam voor de band was dan ook niet zo moeilijk toen ze elkaar tegen kwamen bij de apotheker. Aldus ‘Albert Klein Boonschate’ drummer van Ventolin.

Hans van der Kleij zanger en gitarist van de band: We zijn nu al zo’n één jaar bezig en alleen nog maar in de repetitie ruimte. Eindeloze jamsessies en de drang om het anders te doen dan de gemiddelde band heeft ons eigenlijk zolang bezig gehouden. We willen graag dat het goed is en wat betekend. Dit heeft geresulteerd in een viertal nummers welke te beluisteren zijn op onze debuut cd ‘Inhalor’.

Om de energie en de enthousiaste te vangen is de cd 'Inhalor' in de zomer van 2007 in één middag live opgenomen. Dit heeft geresulteerd in een viertal nummers die wat ons betreft zeker de moeite waard zijn geworden. Aldus ‘Michel Arntz’ de bassist van de band. Albert: We hopen dat de mensen onze muziek waarderen en ons belonen door er een cd’tje van te kopen. Hopelijk is onze lange eenzame muzikale opsluiting dan niets voor niets geweest.

Op 1 oktober released Ventolin haar debuut genaamd 'Inhalor'. De cd ‘Inhalor’ is te beluisteren en te bestellen op de website http://www.ventolinmusic.com