MENNEN: NIEUW ALBUM EN LINE-UP

Op de vooravond van de release van de nieuwe MENNEN CD 'Planet Black' (release 23 mei 2008) kun je op www.myspace.com/mennenrocks alvast luisteren naar twee tracks van het nieuwe album: 'Power To The Bone' en 'Wait Another Day'. Het album is wederom geproduceerd door Erwin Musper (Van Halen, Scorpions, Metallica) en wordt uitgebracht door Wacken Records/SPV inclusief bonus DVD, met daarop 5.1 DTS Surround mix van het album + een documentaire, waarin je Mennen aan het werk ziet met Musper in zijn studio in het Amerikaanse Highland Heights (Kentucky). Inmiddels is gitarist Eric van de Kerkhof vervangen door niemand minder dan voormalig ZINATRA-gitarist GINO RERIMASSIE. 15 jaar na Zinatra zullen Gino en zanger JOSS MENNEN wederom samen het podium gaan betreden. De CD-release-party vindt plaats op 25 mei in de Nieuwe Nor in Heerlen