Demo – Harlequin’s deceit

Harlequin's deceit werd opgericht in 2007 door Tom, Pieter, Jasper, Maarten en Matthijs en spelen melodieuze deathmetal.  De band speelt qua stijl in het straatje van o.a. Children of Bodom en Norther, wat op deze (na mijn idee) eerste demo ook goed te horen is.

Op deze schijf staan 4 tracks te weten " Pandemonium", " The fall of heaven", "Minions" en de ijzersterke afsluiter "Within souls" Helaas zat er bij deze demo geen biografie. Deze staat wel te lezen op hun website http://www.harlequinsdeceit.com. Qua stijl ligt dit lekker in het gehoor als je van bruut geweld met de nodige afwisseling houd. Ik vond hem in ieder geval goed te pruimen. Een strakke ritmesectie, goed gitaarwerk en en lekkere strot.

Ik hoop in de toekomst zeker meer van deze gasten te horen. Tot die tijd geniet ik nog ff verder van deze schijf en groet jullie allen.

 

Tot de volgende review!