OFFICUM TRISTE VIERT 15-JARIG JUBILEUM IN BAROEG

De Nederlandse doom/death metal formatie Officium Triste bestaat in april 15 jaar. Om dit te vieren speelt de band op 11 april een speciale anniversary show in Baroeg Rotterdam. Ter ere van het jubileum brengt Displeased Records een cd getiteld 'Charcoal Hearts-15 Years Of Hurt' uit, die zowel nieuw, als niet meer te verkrijgen materiaal van de band bevat. De cd zal tijdens het optreden in Baroeg verkrijgbaar zijn.

Voor het optreden heeft Officium Triste oude nummers opnieuw ingestudeerd en zal een voormalig bandlid (wie is nog niet bekend gemaakt) acte de présence geven. De complete line-up op 11 april bestaat naast Officium Triste uit Mourning Beloveth (Ierland), Evoken (VS), Mournful Congregation (Australië), Isole (Zweden) en Longing For Dawn (Canada). De entree van de dag bedraagt 15 euro.

New layer…