Alexi Laiho breekt schouder

Children Of Bodom frontman Alexi Laiho heeft zijn schouder gebroken. Vorige week viel hij uit zijn tourbusbed tijdens een Amerikaanse tour met Lamb Of God, As I Lay Dying, God Forbid en Municipal Waste. Tijdens een show in Kansas City, Missouri zei Laiho het volgende tegen het publiek: "I've gotta tell you something. Three nights ago, I fucking fell down from my bunk on the fucking tour bus, and I broke my fucking shoulder, so I've got a fucking broken bone right now. I fucking apologize — I can't fucking move, I can't fucking sing; I'm fucking just standing here like a fucking idiot, so fucking try to bear with me, alright?!"

Children Of Bodom's nieuwe album 'Skeletons In The Closet' verschijnt in september. Het is een coveralbum waarop onder andere covers van Slayer's 'Silent Scream' en Poison's 'Talk Dirty To Me' zullen staan.