marcel terug bij astrosoniq

Drummer/producer en mede-bandoprichter Marcel van de Vondervoort zal toch weer de plaatsnemen achter de drumkit bij Astrosoniq. Onlangs werd nog bericht dat Roeland Uijtdewilligen (ex-Green Lizard) zijn plaats voorlopig zou overnemen, maar Marcel's gezondheid ging de afgelopen weken dusdanig vooruit dat hij zich weer fit genoeg voelt om de spacekar te trekken.

Weliswaar zal 'VdVdV' vooralsnog zijn benen niet kunnen gebruiken, maar met behulp van een ingenieuze zelf gebouwde drumkit kan het gemis van een bassdrum omzeild worden. Om speculaties over onenigheden te vermijden, willen de bandleden en Roeland er nadrukkelijk op wijzen dat hier absoluut geen sprake van is. Astrosoniq wil Roeland dan ook bedanken voor zijn getoonde inzet en enthousiasme van de afgelopen maanden. Zaterdag 23 mei a.s. zal Astrosoniq voor het eerst sinds 1,5 jaar op de planken te zien zijn in w2 poppodium tijdens het 7,5 jarig jubileum van Bidi-Bookings.