Chantal Janzen zoekt Death Metal fans

Weten zij veel’ is een nieuwe gameshow die in oktober wordt uitgezonden door de AVRO op Nederland 3 en gepresenteerd zal worden door Chantal Janzen.

In het spel neemt 1 kandidaat het op tegen 6 uitgesproken groepen die ieder uit 6 deelnemers bestaan. Deze groepen zijn duidelijk als groep herkenbaar, d.w.z. van krakers tot hockeymeisjes, van slagers tot tatoeeërders, van corpsballen tot gothics etc. (Het is een kruising tussen ‘1 tegen 100’ en de ‘IQtest’, maar dan gezelliger en levendiger).
Één van de groepen zal bestaan uit Death Metal fans. We zijn op zoek naar mannelijke Death Metal fans (19 jaar en ouder) die het leuk vinden om hun groep te vertegenwoordigen in deze show. Elke groep roept bij de kijker/ kandidaat een uitgesproken mening op en aan jullie de schone taak deze te ontkrachten. En mocht dit goed uitpakken, dan ga je met een leuk geldbedrag naar huis!

De opnames vinden plaats op 3, 4, 6, 12, 13 en 19 september in Hilversum en a.s. zaterdag 22 augustus, is er een castingdag in Amsterdam.

Mocht je jezelf of anderen herkennen in ons profiel, en interesse hebben dan ontvangen we graag je naam, telefoonnummer en of je op de castingdag kunt komen. Voor meer informatie kunt u ons bereiken op onderstaande contactgegevens.

Met vriendelijke groet,

namens het Team van 'Weten zij veel',

Elze Ghijsen
wetenzijveel@eyeworks.tv
020-34 67 150