Jeff Waters Clinic In Eindhoven

Zaterdag 28 november geeft Jeff Waters, gitarist van de Canadese metalband Annihilator, een gratis gitaar clinic in Dynamo, Eindhoven.  De clinic zal ongeveer 2 uur duren. Waters zal twee uur lang vertellen over zijn gitaarspel, techniek en sound en natuurlijk zal hij ook het nodige laten horen met zijn gitaar. Daarnaast heeft de Canadees samen met Coreblade een nieuwe versterker ontwikkeld. Hieraan zal ook de nodige aandacht worden besteed. En je kan hem die dag ook zelf uitproberen! Na de clinic is er een meet & greet met Jeff Waters georganiseerd. Als je hier bij wilt zijn moet je je opggeven. Dat kan tot 26 november op www.wils.nl/coreblade. Let wel op: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!

De clinic begint om 16:00 uur, de deuren gaan om 15:30 uur open. Het adres van Dynamo is: Catharinaplein 21, 5611 DE te Eindhoven