H2O naar Dynamo

Op zondag 9 mei speelt de hardcoreband H20 bij Dynamo. Deze matinee show moet een garantie zijn voor een geweldige zondagmiddag.

De band uit New York startte in 1995, zanger Toby Morse (voormalig roadie van Sick Of It All) wilde naast het roadie zijn ook een eigen band en wie had toen kunnen denken dat H20 een van DE smaakmakers zou worden uit de Hardcorescene. Naast shows met grote US bands als No Doubt en Rancid en een wereldtour met Murphy’s Law, vond de band tijd om in ’96 hun eerste plaat uit te brengen onder de naam “H20” en een jaar later de 2de plaat genaamd “Thicker Than Water”. De platen waren een instand succes. Na een tour in Japan werd er eind ’99 de video “One Life One Change” uitgebracht en wederom volgde een wereldtour met grootheden als NOFX en The Bouncing Souls. H20 is een band die elke zaal kan laten ontploffen met hun geweldige liveshow.

 

 

 

H20 / ZO 09-05-10 / LOCATIE: DYNAMO, CATHARINAPLEIN 21, EINDHOVEN / ZAAL: CONCERTZAAL / AANVANG: 15.00 UUR / TICKETS: VVK: € 12.50 / Boxoffice € 15.00  / WWW.DYNAMO-EINDHOVEN.NL