Sleez Beez weer bij elkaar

Aerosmith treedt op 23 juni op in het Goffertpark in Nijmegen, en zal daarbij versterkt worden door Stone Temple Pilots, Steel Panther en Sleez Beez. Vooral deze laatste band is een verrassing, omdat hun laatste optreden plaatsvond in 1995. In de originele line-up, zullen ze nummers van zowel hun bestseller ‘Screwed Blue and Tattood’ als ‘Insanity Beach’ ten gehore gaan brengen. In het officiële persbericht staat het volgende te lezen:

 

“We always wanted to get the band back together. But after all we’d accomplished and been through, making records and touring the world, it just had to be something really special and worthwhile. Performing on the same stage as the mighty Aerosmith, in front of a home crowd, is definitely the right time and place for us to hit the stage again! It will be well worth the wait!”

De band benadrukt hierbij dat het niet om een 1-aprilgrap gaat.