WIJZIGINGEN CONCERT AEROSMITH

Sinds vandaag is bekend geworden dat er zich wijzigingen hebben voorgedaan bij het aankomende concert van Aerosmith, wat op woensdag 23 juni zou plaatsvinden in het Goffertpark te Nijmegen. Allereerst is de locatie verplaatst naar het Gelredome in Arnhem, wat wegens tegenvallende verkoopcijfers onvermijdbaar was volgens de organisatie. Men laat weten dat met de huidige bezoekersaantallen het concert  beter tot zijn recht zal komen in de kleinere setting die het Gelredome biedt. Ten tweede heeft de hairmetalformatie Steel Panther gecancelled wegens logistieke redenen. Mojo laat weten dat reeds gekochte tickets gewoon geldig blijven, en niet geretourneerd kunnen worden.

 

Via http://www.livenation.nl kunnen zowel reguliere tickets als ‘tickets de luxe’ gekocht worden voor het concert.