Win 2 kaarten voor WE ARE THE FALLEN

Win 2 kaarten voor WE ARE THE FALLEN, met ex-leden van EVANESCENCE & DISTURBED, op vrijdag 11 Juni @ Melkweg

Op vrijdag 11 juni vindt de allereerste Nederlandse show van We Are The Fallen plaats in de Melkweg. Kaarten zijn € 17,50 + lidmaatschap en verkrijgbaar via de Melkweg of Ticketservice. De aanvang is 19.00 uur. Voor meer info zie: www.melkweg.nl.

Wil je kaarten winnen voor dit concert? Beantwoord dan de volgende vraag:
Wat is de naam van het debuut album van We Are The Fallen dat onlangs uitkwam?
Mail je antwoord voor woensdag 9 juni naar publiciteit@melkweg.nl en maak kans op 2 kaarten voor dit concert.

We Are The Fallen werd opgericht door drie ex-leden van Evanescence (Ben Moody, John LeCompt en Rocky Gray), samen met Marty O’Brien (ex-Disturbed) en natuurlijk de imponerende, betoverende zangeres Carly Smithson. Ben Moody was als songschrijver verantwoordelijk voor de grootste hits van Evanescence en is vastbesloten deze lijn door te trekken met We Are The Fallen.

De support van vanavond wordt verzorgd door female fronted metalband theNAME en metalband My Favorite Scar. theNAME deed o.a. supports voor Epica en Delain en bracht onlangs de EP ‘Enchained’ uit. My Favorite Scar kwam ook onlangs met een nieuwe EP: ‘Waste’. Deze band deed o.a. supports voor Disturbed en begint nu ook eigen headline shows binnen te slepen.