Win kaarten voor HellYeah!

Win kaarten voor HellYeah feat. members of Mudvayne, Pantera & Damageplan op donderdag 3 juni @ Melkweg

Op donderdag 3 juni is HellYeah, met leden van Mudvayne, Pantera & Damageplan, in de Melkweg te zien. De aanvang is 20.00 uur en kaarten kosten  € 17,50 + lidmaatschap. Kaarten zijn verkrijgbaar via Melkweg en Ticketservice. De voorverkoop is al gestart.

Aardschok.com en Melkweg geven 2×2 kaarten weg voor deze show. Wij jij kans maken?
Stuur vóór dinsdag 1 juni een email naar prijsvraag@aardschok.com en vertel daarin waarom je bij deze show aanwezig moet zijn en win 2 kaarten voor het concert van HellYeah.
Winnaars krijgen op 2 juni bericht via mail.

HellYeah is een metal-supergroep met in de gelederen Chad Gray (zanger) en Greg Tribbett (gitarist) van Mudvayne, Vinnie Paul – de legendarische drummer van Pantera en Damageplan, Bob Zilla (bas), ook van Damageplan en tenslotte gitarist Tom Maxwell van Nothingface. De opvolger van het titelloze debuutalbum uit 2006 is aangekondigd voor deze zomer.
Voor meer info, kijk op: www.melkweg.nl.