SPEEL EEN SONG (TIJDENS DE SOUNDCHECK) MET ALTER BRIDGE!

AlterBridge

Op 8 november treedt ALTER BRIDGE op in de Heineken Music Hall te Amsterdam. Jij maakt kans om samen met een vriend of vriendin aanwezig te zijn bij de soundcheck van de band. Maar dat is niet alles! In totaal zijn er vijf prijswinnaars (allemaal met een vriend of vriendin) aanwezig bij de soundcheck. Eén van die winnaars mag tijdens de soundcheck het podium op om een nummer met de band mee te spelen (gitaar/bas/drums) of te zingen! Wat moet je doen?

 

 

 


Allereerst moet je deze vraag goed beantwoorden:

Op welke datum speelde Alter Bridge eerder in de Heineken Music Hall? Verder willen we weten of je een muziekinstrument bespeelt of kunt zingen.

Welk instrument bespeel je: gitaar, bas, drums of zang? En welk(e) nummer(s) van Alter Bridge kun je spelen of zingen?

Verder zouden we het enorm waarderen als je een link naar een video- of audiofragment kunt meesturen, zodat we jou al aan het werk kunnen zien/horen, en kunnen bepalen of jij het in je hebt om ook daadwerkelijk met de band te soundchecken. Hoewel er uiteindelijk maar één persoon op het podium zal staan met de band, maak je als fan die géén muziekinstrument kan bespelen (of zingen) ook gewoon kans om aanwezig te zijn bij de soundcheck. Wel horen we dan graag van jou waarom juist jij daarbij aanwezig moet zijn!

Om mee te doen aan deze prijsvraag stuur je een e-mail naar info@roadrunnerrecords.nl en geef je antwoord op bovenstaande vragen.

Daarnaast vermeld je de volgende gegevens:

  • Naam:
  • Adres:
  • Postcode:
  • Woonplaats:
  • Mobiel Nummer:
  • Geboortedatum:

En graag erbij vermelden : ik doe mee via Aardschok!

De winnaar krijgt uiterlijk 5 november bericht. Deze winnaar mag niet alleen aanwezig zijn bij de soundcheck en mogelijk meespelen of -zingen, maar krijgt ook twee concertkaarten voor de show. Last but not least moet je op 8 november wel vanaf het begin van de middag beschikbaar zijn en op eigen gelegenheid naar de Heineken Music Hall komen