Unsun, Asrai en Tristania @ Melkweg Amsterdam

Aardschok en Melkweg gaven 2×2 kaarten weg voor Asrai en Tristania en  op 10 oktober. Rebecca was één van de velen die ons de titel mailde van het nieuwste Tristania album; dat was natuurlijk “Rubicon”.

Rebecca viel in de prijzen en schreef voor ons het onderstaande verslagje:

Voor een zondag avond was het toch redelijk druk in de Melkweg.
Als eerste stond Unsun gepland. Het was nog niet zo heel erg druk en ze deden erg der best om er een mooie show van te maken. Helaas was de stem van Anna een beetje te zacht en onduidelijk waardoor ze vaak weg viel bij de muziek.

Asrai mocht als 2de optreden. Het liep toen al voller in de zaal. Het geluid was al een heel stuk beter dan de band ervoor. De show was erg goed en het enthousiasme spatte eraf! Het publiek reageerde er erg goed en enthousiast op. Een top show dus.

Daarna was het de beurt aan Tristania, de hoofd act van de avond.
Er werden voornamelijk nieuwe nummers gespeeld van het album en het publiek ging uit zijn dak. Mariangela en Kjetil waren fantastisch bij stem en het duo is voor mij de perfecte combinatie!

Helaas hebben ze in de Rubicon tour maar 2 Nederlandse optredens gehad, dat hadden er wat mij betreft wel meer mogen zijn!
Nogmaals bedankt voor de super avond
.