EERSTE TRACK NIEUW ALBUM WITHIN TEMPTATION

alt

 

Van het langverwachte conceptalbum ‘The Unforgiving’ onthult Within Temptation woensdag 15 december om 11:00 de eerste nieuwe track: Where Is The Edge. Dit nummer wordt vrijgegeven op de officiele website van de band en gaat vergezeld van een exclusieve video. Daarin komen nog niet eerder vertoonde beelden voorbij van de film ‘Me & Mr. Jones’. Deze film van van oscar-winnend regisseur Paul Ruven verhaalt over de verdwijning van Natalee Holloway.

 

Fans die de video ‘delen’ op Facebook worden vermeld in de special edition van ‘The Unforgiving’. Within Temptation over de nieuwe track: “Het nummer Where Is The Edge is gebaseerd op het verhaal van ‘The Uforgiving’ – een serie comics geschreven door Steven O’Connel. Er is verband tussen de verhaallijn van ons nieuwe conceptalbum en de thriller ‘Me & Mr. Jones’. Beide gaan over mysterie, moord, schuld en gebrek aan vergeving.”


‘The Unforgiving’ verschijnt in maart. De geplande optredens voor begin 2011 zijn verplaatst naar het najaar wegens een ongeplande (maar niet ongewenste) zwangerschap van Sharon den Adel. Kijk voor meer informatie op www.within-temptation.com