GROTE NAMEN OP GRASPOP

banner_graspop_2011

OZZY OSBOURNE, SLIPKNOT, SCORPIONS en JUDAS PRIEST zijn de headliners van GRASPOP METAL MEETING. Het is wellicht de laatste kans om Judas Priest te zien, want de band begint volgend jaar aan zijn laatste wereldtournee.  Het suggereert dat de band het bijltje erbij neergooit, maar Rob Halford heeft gezegd dat ze wellicht nog wel losse optredens gaan doen en misschien nog een album. Niettemin wellicht de laatste kans om de metalgoden aan het werk te zien. Datzelfde geldt voor Scorpions, ook al bezig aan een lange afscheidstournee. 

 

Vandaag werd nog meer moois bekendgemaakt. De graspopbands per dag tot nu toe:

Vrijdag 24 Juni:

Angel Witch,  The Black Dahlia Murder, The Damned Things, Epica, Heaven Shall Burn, Iced Earth, Kvelertak, Masters Of Reality, Parkway Drive, Revoker, Sepultura, Scorpions en Volbeat

Zaterdag 25 juni:
Adept, Arch Enemy, Electric Wizard, Judas Priest, Moonspell, Ozzy Osbourne en Spiritual Beggars

Zondag 26 juni:
Amorphis, Slipknot, Soilwork, Terror en While She Sleeps