Y&T’S PHIL KENNEMORE OVERLEDEN

alt

“It is with profound sadness and disbelief that I tell you that my best buddy for 37 years, passed away this morning” Met deze woorden maakte Y&T’s gitarist en zanger Dave Meniketti bekend dat bassist Phil Kennemore vanochtend is overleden aan de gevolgen van longkanker. Familie en bandleden zaten rond zijn bed op het moment dat hij zijn laatste adem uitblies. Met oud en nieuw heeft Y&T nog een benefietconcert georganiseerd, waaraan ook leden van Testament, Keel, Dokken, Queensrÿche en Heaven & Hell meewerkten. Kennemore was origineel bandlid van de Amerikaanse band die in 1974 werd opgericht. In totaal leverde de hardrockgroep twaalf albums af. Vorig jaar verscheen het eerste in dertien jaar tijd, ‘Facemelter’. Phil Kennemore is 57 jaar geworden.

 

De volledige tekst van Dave lees je hier: www.meniketti.com/vforum/showthread.php?p=333171#post333171 

 

 

www.meniketti.com