AKOESTISCHE SHOW EN MEET & GREET LEAVES EYES & MIDNATTSOL

alt

 

altLeaves’ Eyes en Midnattsol strijken binnenkort neer in Nederland voor drie shows. Ze treden op in Het Bolwerk (Sneek), Atak (Enschede) en Baroeg (Rotterdam). Tussendoor hebben de twee bands echter last minute een akoestische show ingelast. Op zaterdag 23 april zullen de formaties rond Liv Kristine en Carmen Elise, twee zusjes van elkaar, unplugged spelen in State Off Art Metalstore in Nijmegen. Als dat afgelopen is, is het tijd voor een meet & greet met de bandleden, en is er alle tijd om een handtekening te scoren voor die nieuwe albums. Leaves’ Eyes’ ‘Meredead’ en Midnattsols ‘The Metamorphosis Melody’ veschijnen beide namelijk een dag eerder. Dit alles vindt plaats tussen 11:00 en 13:00. De entree is gratis, dus daar hoef je het niet om te laten, maar State Of Art verzoekt bezoekers eerst te mailen met hoeveel personen je komt. Mail naar: info@stateoffartmetalstore.nl

 

State Off Art Metalstore

Zwanenveld 84-03 E

6538 TL Nijmegen

 

alt