MEER HERUITGAVEN THIN LIZZY

alt

THIN LIZZY brengt op 26 juni heruitgaven uit van ‘Bad Reputation’ (’77), ‘Black Rose: A Rock Legend’ (’79) en ‘Chinatown’ (’80) . Eerder al dit jaar werden ‘Jailbreak’, ‘Johnny The Fox’ en ‘Live And Dangerous’ in een nieuw jasje gestoken. Drummer en medeoprichter Brian Downey gaf aan dat het logisch zou zijn om ‘Black Rose’ opnieuw uit te brengen, aangezien als eerder dit jaar overleden Gary Moore op dat album speelt. De nieuwe heruitgaven verschijnen in een mooie digipack met bonusdisc. Of er onuitgebracht materiaal op staat is nog niet bekend. Opvallend is dat er, naast Scott Gorham, op alle albums een andere gitarist is te horen, te weten: Brian Robertson (‘Bad Reputation’), Gary Moore (‘Black Rose’) en Snowy White (‘Chinatown’). Thin Lizzy toert momenteel en is de komende tijd te zien in Enschede (Atak, 14 juni) en op Bospop (Weert, 11 juli). Van de partij zijn oudgedienden Brian Downey (drums), Scott Gorham (gitaar) en Darren Wharton (toetsen). Ook ingelijfd zijn gitarist Richard Fortus (Guns N’ Roses), bassist Marco Mendoza (ex-Whitesnake) en zanger Ricky Warwick (The Almighty). Laatstgenoemde heeft onlangs een tatoeage laten zetten van het artwork van ‘Chinatown’.

 

     

 

alt 

 

 

De originele hoezen van de heruitgaven:

 

alt

 

alt

 

alt