A12 CLASSIC ROCK FESTIVAL AFGELAST DOOR SCHULDEN

alt

 

UPDATE: Onderstaande bericht is althans wat de organisatie van A12 CLASSIC ROCK FESTIVAL zegt. Dagblad De Gelderlander meldt iets heel anders. Namelijk dat de organisatie diep in de schulden zit en dat er beslag is genomen op de rekening. Lees het complete bericht hieronder.
www.gelderlander.nl/voorpagina/liemers/8943190/Festival-A12Classicrock-afgelast-wegens-schulden.ece

 

Het A12 CLASSIC ROCK FESTIVAL in Zevenaar is afgelast! Het festival dat morgen (zaterdag 18 juni) zou plaatsvinden, heeft gisteren (donderdag 16 juni) last gehad van het noodweer. Het terrein is veranderd in een ware modderpoel en de omheining van het grote terrein naast de snelweg is omgewaaid. Omdat er in het weekend wederom hevige regenval, onweer en harde windstoten worden verwacht kan de organisatie de veiligheid van bands en bezoekers niet garanderen. Onder anderen Michael Schenker en My Favorite Scar stonden op het programma. Het is nog niet bekend of en hoe gekochte kaarten kunnen worden geretourneerd. 

www.a12classicrockfestival.nl/