KINK FM STOPT PER 1 OKTOBER

kink-aardschok

Na 16 jaar alternatieve muziek via de kabel en internet uitgezonden te hebben stopt KINK FM per 1 oktober met uitzenden. Het metalprogramma AARDSCHOK, dat sinds april 1999 wekelijks twee uur te beluisteren was bij Kink FM zal op vrijdag 30 september voor het laatst te horen zijn van 22.00 tot 24.00 uur. Aangezien de laatste twee uur op Kink FM gevuld worden door AARDSCHOK zul je wel begrijpen dat dit een zeer speciale uitzending zal worden waar veel toppers uit de metalscene hun medewerking aan zullen verlenen. Vanaf 8 juli zal tijdens de reguliere uitzending van Aardschok op Kink FM  de KinkAardschok-stream te horen zijn. De 24/7 METAL-stream van KINK-AARDSCHOK zal per 1 oktober niet meer via www.kinkaardschok.com te beluisteren zijn. Er zal nog bekeken worden of dit populaire internet metalstation op een andere manier kan blijven doorzenden. Meer nieuws volgt.