Metal avond in Blanko (Emmen) op zaterdag, 12 november

alt

Anticorpos in samenwerking met Blanko organiseren aankomende zaterdag, 12 november, een metal avond in Emmen. De bands Lord Volture en Catnap O.D. komen op bezoek

LORD VOLTURE is een Nederlandse heavy metalband. Na een explosieve start in 2010, met onder andere de uitgave van debuutalbum BEAST OF THUNDER en een intensieve tournee, klimt de band al snel op naar de top van het Nederlandse heavy metal genre. De muziekstijl wordt vergeleken met US power metal meesters o.a. ICED EARTH en VICIOUS RUMORS. Met het verschijnen van het tweede album NEVER CRY WOLF in herfst 2011 stijgt LORD VOLTURE naar weer een hoger niveau. Voor één ieder met een hart van staal is LORD VOLTURE absoluut een MUST!

De opener van de avond is de locale CATNAP O.D. Na verschillende formatie wisselingen te hebben gehad, is in 2008 een stabiele basis voor de band gelegd. Er werd gewerkt en gezocht naar een eigen sound die een vaste vorm heeft gevonden, en door de band zelf omschreven wordt als Raw Rock. Om de sound onder de aandacht te brengen wordt in de zomer van 2011 besloten een demo op te nemen, Op 12 november wordt hun eerste DEMO (Overkill Agression) aan de aanwezig publiek gepresenteerd.

Entree kost 4 euro en de zaal gaat om 21:00 open.

Voor meer info:
www.anticorpos.nl
www.jvblanco.nl
www.lordvolture.com