FORCES OF METAL AFGELAST!

Het debuterend metalfestival FORCES OF METAL in Eersel is AFGELAST. Op de officiële website valt te lezen: “De negatieve spiraal, waar dit festival sinds december 2011 in geraakte, heeft een dermate zware last op de schouders van de organisatie gelegd dat doorgaan in de gewenste opzet niet langer mogelijk bleek.” De organisatie doelt daarmee op het niet-komen annex afzeggen van beoogde headliners MANOWAR, KAMELOT en TWISTED SISTER. In plaats daarvan stonden nu minder grote namen zoals ROSS THE BOSS, EDGUY en CIRCLE II CIRCLE boven aan het affiche. “We hebben diverse alternatieve overwogen. Maar geen daarvan deed recht aan onze intenties of jullie wensen.” Mensen met gekochte kaartjes en alle andere betrokken partijen zijn inmiddels op de hoogte gebracht.

www.forcesofmetal.nl