GRATIS KAARTEN VOOR 30 JAAR MARTYR!

alt
altaltDe heavy metalgroep MARTYR bestaat 30 jaar en laat dat niet ongemerkt passeren. Samen met hun vrienden van AFTER ALL (be), IZEGRIM, MALDITA (br), GLORIA VICTIS en POWERPIMPS vieren de heren hun feestje op zaterdag 8 september in Tivoli Oudegracht te Utrecht. Aardschok mag vijf maal twee kaarten, de cd ‘Circle Of 8’, een T-shirt en een patch van Martyr weggeven! Wil jij erbij zijn en dit prachtige prijzenpakket winnen? Mail dan het antwoord op onderstaande vraag voor 24 augustus naar redactie@aardschok.com met als onderwerp MARTYR.
Vraag: Op welke plaat staat het origineel van„Speed Of Samurai”, de klassieke publieksfavorie die Martyr vorig jaar opnieuw opnam voor ‘Circle Of 8’?

altDe heavy metalgroep MARTYR bestaat 30 jaar en laat dat niet ongemerkt passeren. Samen met hun vrienden van AFTER ALL (be), IZEGRIM, MALDITA (br), GLORIA VICTIS en POWERPIMPS viert het vijftal hun feestje op zaterdag 8 september in Tivoli Oudegracht te Utrecht. Aardschok mag 3 x 2 kaarten weggeven! Dan geniet je niet alleen van een energieke rockshow, maar ook van gastoptredens van NICOLAJ RUHNOW (TOKYO BLADE) & LIESBETH CORDIA (EVE’S FALL), de presentatie van ANGEL (VARA’S VUURWERK) en een afterparty met LILO(AARDSCHOK & ARROW HIGH VOLTAGE). Wil jij erbij zijn? Mail dan het antwoord op onderstaande vraag naar redactie@aardschok.com met als onderwerp MARTYR. Doe dat voor vrijdag 24 augustus, want op die dag berichten wij de winnaars.

Op welke plaat staat het origineel van Speed Of Samurai, de klassieke publieksfavoriet die Martyr vorig jaar opnieuw opnam voor Circle Of 8?

 

www.martyronline.nl