IRON MAIDEN NAAR ZIGGO DOME

maiden_2013

IRON MAIDEN komt op dinsdag 25 juni als onderdeel van hun Maiden England World Tour naar de Amsterdamse Ziggo Dome.

Voor Maiden England laat de band de podiumshow van de Seventh Son Tour uit 1988 herleven en speelt ze veel songs van die legendarische tournee en de uit 1989 stammende livevideo Maiden England, waaraan deze tour zijn naam ontleent.

Bruce Dickinson: „We kijken er echt naar uit om met de Maiden England Tour naar de Ziggo Dome te komen. We hebben gehoord dat het een fantastische nieuwe zaal is! Dankzij de moderne technologie hebben we de originele Maiden England-productie uit 1988 kunnen updaten en verbeteren. Naast het decor nemen we een gigantische nieuwe lichtshow mee, diverse incarnaties van Eddie, massa’s vuurwerk en allerlei andere spannende dingen voor de fans.’’

Steve Harris: „We weten hoe populair de History Of Iron Maiden Tours zijn bij fans van alle leeftijden en we brengen de volledige productie zoals tijdens de Noord-Amerikaanse tournee eerder dit jaar. We hadden enorm veel plezier met de setlist daar, omdat we nummers gedaan hebben die we al heel lang niet gespeeld hadden, zoals „Seventh Son, „The Prisoner’’ en „Afraid To Shoot Strangers’’, naast publieksfavorieten als „The Trooper’’, „Aces High’’, „The Clairvoyant’’, „The Number Of The Beast’’, „Wasted Years’’ en „Run To The Hills’’. Het eerste deel van de toer was zo genieten voor de band dat we er echt naar uitkijken om onze fans in Nederland deze hele show voor te schotelen.”

De kaartverkoop voor het concert van Iron Maiden begint aanstaande zaterdag 27 oktober om 10.00 uur via http://www.livenation.nl/, www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (45 cpm). Voor Iron Maiden Fan Club-leden is er voorafgaand een exclusieve voorverkoop op vrijdag 26 oktober van 09.00 tot 17.00 uur.

Entree: € 59,- (excl. servicekosten). Aanvang: 20.00 uur