PREMIERE MARTYR’S AFTERLIFE

alt

De Utrechtse metallers van MARTYR vierden afgelopen september hun 30-jarige jubileum tijdens een gezellige en uitermate succesvolle avond in Tivoli De Helling. Wie denkt dat het vijftal het nu eens rustiger aan gaat doen heeft het mis. De opmaat naar meer jubilea wordt afgetrapt met de compilatievideo van Circle Of 8’s Afterlife. Daar is nog eens haarfijn te zien hoe het er die beruchte avond in september aan toe ging. Om het 31e jaar goed in te gaan komt Martyr in januari al weer met een nieuwe videoclip, die D.I. Die fungeert alvast als lekkertje voor de Europese toer die volgt in maart en april. En, alsof ze niets beters te doen hebben, er wordt ondertussen hard gewerkt aan een nieuw album, waarover later meer. Voordat de heren uitvliegen naar de Europese podia is de groep op 27 december in Bitterzoet, Amsterdam) te bewonderen. Voor meer livedata surf je even naar de website.

 

www.martyroneline.nl

Martyr – Afterlife
www.youtube.com/watch?v=kXXb26pOhNE