VOLBEAT, MOTÖRHEAD EN MEER BEVESTIGD VOOR FORTAROCK XL

forta
In 2013 bestaat FortaRock vijf jaar en verhuist het festival naar het Nijmeegse Goffertpark. Vandaag komt de organisatie met nieuwe namen. Het programma van FortaRock XL begint steeds meer vorm aan te nemen, naast Rammstein zijn de volgende bands bevestigd voor de komende editie: Volbeat, Motörhead, Hatebreed, Enslaved en Delain.
FortaRock XL vindt plaats op zaterdag 1 juni 2013 in het Goffertpark met Rammstein als afsluitende act. Verder bestaat de line-up uit zo’n twintig bands met gevestigde namen en nieuwkomers binnen de metal en heavy rock, verdeeld over drie podia. Het immens populaire Deense Volbeat heeft inmiddels op alle grote Europese festivals gespeeld en komt nu, met een nieuw album op zak, voor het eerst sinds 2007 weer naar Nijmegen! Motörhead geldt nog altijd als één van de grootste rockbands op aarde. FortaRock is dan ook bijzonder trots Lemmy Kilmister en de zijnen te mogen verwelkomen. Daarnaast staan ook de metalcore giganten van Hatebreed, de progressieve black metal band Enslaved en de Nederlandse rockformatie Delain op de planken van FortaRock XL.
FORTAROCK XL
Met o.a. Rammstein, Volbeat, Motörhead, Hatebreed, Enslaved, Delain
Zaterdag 1 juni 2013
Goffertpark, Nijmegen
Entree: € 75,- (excl. servicekosten)
Aanvang FortaRock XL: 12.00 uur
Festivalpoorten open: 11.00 uur
Kaarten voor FortaRock XL zijn te koop via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (45 cpm).

In 2013 bestaat FortaRock vijf jaar en verhuist het festival naar het Nijmeegse Goffertpark. Vandaag komt de organisatie met nieuwe namen. Het programma van FortaRock XL begint steeds meer vorm aan te nemen, naast RAMMSTEIN zijn de volgende bands bevestigd voor de komende editie: VOLBEAT, MOTÖRHEAD, HATEBREED, ENSLAVED en DELAIN. FortaRock XL vindt plaats op zaterdag 1 juni 2013 in het Goffertpark. Verder bestaat de line-up uit zo’n twintig bands met gevestigde namen en nieuwkomers binnen de metal en heavy rock, verdeeld over drie podia. 
FORTAROCK XL Zaterdag 1 juni 2013
 Goffertpark, Nijmegen

Entree: € 75,- (excl. servicekosten)

Aanvang FortaRock XL: 12.00 uur

Festivalpoorten open: 11.00 uur

Kaarten voor FortaRock XL zijn te koop via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (45 cpm).