SHADOW GALLERY OP PROGPOWER

shadow_gallery
Hierbij bevestigen wij de terugkomst van SHADOW GALLERY naar Nederland, voor de tweede keer is het ons gelukt om de Amerikaanse progsterren naar ProgPower Europe te halen. De band zal het 3-daags festival headlinen op vrijdag 4 oktober, met een voor Nederland exclusieve show. Op de achtergrond wordt door de band gewerkt aan een aantal extra’s die ze doorgaans niet doen, het optreden zal ruim 2 uur duren en daardoor zullen we maar 1 support band programmeren op deze eerste dag.
Naast Shadow Gallery zijn inmiddels ook GATE6 van vaderlandse bodem, ATOMA uit Zweden, TOUNDRA uit Spanje en RAMAGE INC uit de UK bevestigd. De komende weken zullen meer bands bekend gemaakt worden, een geheel vernieuwde website gaat volgende week zondag online en de kaartverkoop start rond 17 februari, in eerste instantie alleen weekend kaarten
.www.progpowereurope.com

SHADOW GALLERY komt weer naar Nederland. Voor de tweede keer is het de organisatie van ProgPower gelukt om de Amerikaanse progsterren naar Baarlo te halen. De band zal het driedaagse festival headlinen op vrijdag 4 oktober, met een voor Nederland exclusieve show. Naast Shadow Gallery zijn inmiddels ook GATE6 van vaderlandse bodem, ATOMA uit Zweden, TOUNDRA uit Spanje en RAMAGE INC uit de UK bevestigd. De kaartverkoop start rond 17 februari, in eerste instantie zullen alleen weekendkaarten te koop worden aangeboden. Meer informatie staat op www.progpowereurope.com