Win kaarten voor de CD Presentatie theNAME

Op vrijdag 29 november presenteert Haarlemse metalband theNAME haar nieuwe cd ‘Unchained’ in het Patronaat. Hier heeft de band de afgelopen maanden hard aan gewerkt in de studio van ex-Textures gitarist Jochem Jacobs.
De band speelt op deze avond met niemand minder dan drummer Ariën van Weesenbeek (Epica) die de komende tijd bij theNAME invalt.

theNAME is de laatste maanden zeer intensief bezig geweest met het afmaken van haar nieuwe album. Ook nam de band een bijpassende videoclip op in de Haarlemse De Lichtfabriek met een uitgebreide crew. Deze videoclip, van het nummer ‘Imperfect’, zal vanavond ook voor het eerst getoond worden aan het publiek. theNAME kijkt er naar uit om op 29 november haar cd samen met Arien van Weesenbeek ten gehore te brengen. Verwacht zoals altijd een strakke, energieke liveshow met een mix van scheurende metalgitaren, beukende riffs, een flinke dosis sensualiteit en melodieuze zang. theNAME viert haar nieuwe wapenfeit op deze avond met Deadcell, Mindshade en Deem Index.Voor meer informatie kijk op: www.thename.nl, www.facebook.com/theNamerockmetal & www.patronaat.nl.

De kaartverkoop gaat binnenkort van start, maar jij kunt alvast 2 kaarten krijgen van Aardschok.com. Wat je daarvoor moet doen is eenvoudig de volgende vraag beantwoorden:

Waar nam theNAME afgelopen april hun nieuwe videoclip op?

Mail vóór 1 november je antwoord naar prijsvraag@aardschok.com. Onder de goede inzenders verloten wij 2×2 kaarten.

CD PRESENTATIE theNAME
29 NOVEMBER @ PATRONAAT
MET ARIEN VAN WEESENBEEK