Vandale – BETALE

Vandale was in de begin jaren tachtig de eerste hardrockband die in onze Moerstaal zong. Dat leverde de band uit Limburg een unieke status op. Eindelijk kon er luid worden meegebruld met legendarische nummer als “Pet in Bed”, “Geitenwollenrockers”, “Paddestoel” en “Stale Verhale”. Nummers van de twee albums die toen uitkwamen getiteld ‘Schandale’ en ‘Stale Verhale’.

Vandale speelde zich ‘live’ helemaal suf en had een grote schare fans, die nu nog vaker aangeven dat ze de band graag weer terug zien. Gitarist Eddy Bopp en zanger Bert van Klaveren zijn met een aantal muzikanten de Cloud9 Studio van Bopp ingedoken en “Betale!” is het eerste materiaal dat nu is verschenen.

Vandaag exclusief bij aardschok.com de première van de clip!! Vandale is terug en hoe!!

{avsplayer videoid=1}