De nieuwe Nederlandse AOR-sensatie SPARKLANDS vervangt REINXEED

De nieuwe Nederlandse AOR-sensatie SPARKLANDS vervangt REINXEED tijdens het Brainstorm Festival 2013. De band bestaat uit een aantal artiesten die hun sporen reeds ruimschoots hebben verdiend in de Nederlandse muziekscene. Zo scoorde bandleider Thomas Riekerk met zijn vroegere band BEAM al een 3FM Megahit en kreeg airplay bij Top of the Pops, 2 Meter Sessies en MTV. Verder zijn er leden actief in VAN VELZENTHE CHARM THE FURY en bij RACHEL LOUISE. Het debuut ‘Tomocyclus’ verschijnt in september via het Duitse label Avenue of Allies, één van de grootste labels in het AOR-genre. Als extra act is bovendien THE FORESHADOWING (ITA) toegevoegd aan de line-up. Deze doom-band tourt door Europa als support van SWALLOW THE SUN, de headliner van de zesde editie van het Brainstorm Festival.