Win tickets voor de METALLICA-film in IMAX!

metallicaimaxthroughthenever 638

Vanaf donderdag 10 oktober draait in de vijf IMAX-theaters van Pathé de film Metallica Through the Never 3D: in Pathé ArenA (Amsterdam), Schouwburgplein (Rotterdam), Spuimarkt (Den Haag), Eindhoven en Tilburg. Tickets zijn nu te koop via www.pathe.nl en aan de kassa van de bioscopen.

Wij hebben de film inmiddels gezien en kunnen je vertellen dat je hier als Metallica-fan absoluut bij moet zijn. De concertbeelden zijn fenomenaal, het geluid is overweldigend. Het is alsof je het concert vanop het podium in levende lijve meemaakt!

Wil jij deze ervaring ook meemaken? Wij geven 5 keer 2 vrijkaarten weg voor een van de vijf Imaxs-theaters naar keuze. Mail het antwoord op onderstaande vraag voor aanstaande dinsdag naar redactie@aardschok.com. Succes!

Vraag: in welke stad speelt ‘Through the Never’ zich af?