Win kaarten voor én het nieuwste album van Stream of Passion

Stream of Passion - A War of Our Own

Op 18 april brengt de Nederlandse hardrockband STREAM OF PASSION zijn nieuwe album ‘A War Of Our Own’ uit via PIAS Rough Trade. Het album kwam tot stand dankzij een internationale crowdfunding-campagne via het Indiegogo-platform, waar fans binnen enkele weken een recordbedrag van € 44.000 bij elkaar brachten door te bieden op bandgerelateerde spullen en diensten. ‘A War Of Our Own’ is het resultaat van de strijd die de band voerde om door te kunnen gaan nadat zij besloten hun platenlabel te verlaten en hun eigen weg te kiezen.

Bij Aardschok.com kun je nu 2 vrijkaarten winnen inclusief het album A War of Our Own! Lees snel verder!

 

Boegbeeld Marcela Bovio: „Zo’n zakelijke impasse heeft invloed op je gemoedstoestand. Het idee voor crowdfunding veranderde alles. Het was hartverwarmend om te zien hoeveel mensen bereid waren ons te steunen en wat ze ervoor over hadden om onze toekomst veilig te stellen. We zijn hierdoor dichter bij onze fans gekomen, zij zijn medeverantwoordelijk voor dit album.”

De rode draad op het album is strijd in allerlei facetten: persoonlijke strijd als ziekte en depressie, zakelijke strijd waar de band zelf mee te maken kreeg, maar ook de strijd die in een land woedt, met name de drugsoorlog in Mexico, het geboorteland van Bovio.  Op muzikaal vlak heeft de band zijn sound geperfectioneerd door ambitieuzer dan ooit te werk te gaan;  ‘A War Of Our Own’ is progressiever en melodieuzer dan ooit, met symfonische elementen en een emotionele lading, overgoten met een Latijns-Amerikaans sausje.

De afgelopen negen jaar heeft Stream of Passion drie studioalbums, en een live-CD/DVD uitgebracht. Daarnaast toert de band al jaren de wereld over, onder andere in Europa, Canada, Rusland en Israel met bands als Epica, Sirenia, Leaves’ Eyes en Xandria. Rondom de release staan er een aantal Nederlandse shows gepland, aangevuld met twee optredens in de UK, een toer in Duitsland en een optreden op het Made Of Metal Fest in Tsjechië.

Voor alle tourdates, zie www.streamofpassion.com

Aardschok verloot 3×2 vrijkaarten voor de volgende 3 concerten van Stream Of Passion:

  • 18 april – Bibelot, Dordrecht (CD release show)
  • 01 mei – Melkweg, Amsterdam
  • 02 mei – Effenaar, Eindhoven

Voor ieder concert wordt 1 winnaar gekozen, die behalve de 2 kaarten ook nog eens de CD krijgt! Je moet daarvoor het volgende doen:
Mail vóór 7 april jouw antwoord op de vraag hieronder naar prijsvraag@aardschok.com. Vermeld daarbij jouw naam en telefoonnummer, en geef aan welk concert, Bibelot, Melkweg of Effenaar, jouw voorkeur heeft. Vermeld ook een 2e keuze!

De vraag: Wat is de titel van het debuut-album van Stream Of Passion en in welk jaar verscheen dat?

Veel succes!