Headway Festival 2014 gecanceld

 

De zevende editie van het rock- en metalfestival HEADWAY – aanstaand weekeinde! – in P60 te Amstelveen is afgelast wegens tegenvallende kaartverkoop. Opdat alle inspanningen van de organisatie en betrokkenen niet voor niets zijn geweest kun je op zaterdag 3 mei kun je wel TURNING GOLEM van VULTURE INDUSTRIES en SYNERGY PROTOCOL zien, en op zondag 4 mei ATOMIC ARK en EMBION.

Gekochte kaarten kunnen geretourneerd worden. Bij een bezoek aan een van de shows krijgen de bezoekers het prijsverschil bij de kassa terugbetaald. Ga voor de details naar www.headwayfestival.com

Atomic Ark is een progressieve band onder leiding van toetsenist Vivien Lala, en treedt aan met zanger Martin LeMar van Mekong Delta, gitaristen Joop Wolters van Shadrane en Simone Mularoni van DGM, bassist Mike LePond van Symphony X en drummer Virgil Donati van Planet X. De deuren gan om 20:30 open en de kaarten kosten €15,- in de voorverkoop en €17,50 aan de deur.

Turning Golem is een ‘black pop metal opera’ van Vulture Industries met de theatergroep Happy Gorilla Dance Compagny, en treedt aan met hun album ‘The Tower’ en aanvullend materiaal, waarvan de muziek zijn oorsprong heeft in de Soemerische cultuur. De deuren zijn om 20:00 geopend. Tickets kosten €10,- in de voorverkoop en €12,50 aan de deur.