WIN DE EERSTE TWEE KAARTEN VOOR FORTAROCK!

Forta logo

Morgen om 10.00 uur begint de voorverkoop van FORTAROCK, dat op zaterdag 6 juni 2015 zal plaatsvinden in het Goffertpark te Nijmegen. Kaarten kosten 75 euro (exclusief servicekosten). Wie ze voor 12 januari koopt betaalt de early-bird-prijs van 67,50 euro. Hoofdact van FortaRock is SLIPKNOT. Daarnaast zijn bevestigd: EPICA, GODSMACK, CONVERGE, EXODUS, RED FANG en DYING FETUS. En vandaag zijn daar KING 810, LAMB OF GOD en CLUTCH aan toegevoegd. In totaal zullen er ongeveer 18 bands optreden, verdeeld over 3 podia. Zorg dat je erbij bent! O ja, wij van Aardschok hebben beslag gelegd op de eerste twee kaarten en die geven we vandaag weg! Mail vandaag voor middernacht het antwoord op onderstaande vraag naar redactie@aardschok.com met als onderwerp FORTAROCK. Morgen maken we de winnaar bekend!
Vraag: welke band opende de allereerste aflevering van FortaRock?