THE POWER OF LOVE IS UIT!

floor

De crème de la crème van de Nederlandse metalscene is vorige maand bij elkaar gekomen om een nummer op te nemen voor het goede doel: het helpen van vrouwen en meisjes die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden. Dit is tevens het thema van Het Glazen Huis, dat van 18 t/m 24 december op de Grote Markt in Haarlem staat. De radiovriendelijke Frankie Goes To Hollywood-hit „The Power Of Love” is onder leiding van MY PROPANE-zanger VALERIO RECENTI en producent/toetsenist JOOST VAN DEN BROEK opgenomen in de Sandlane Recording Facility te Rijen. Deelnemende artiesten: Simone Simons (Epica), Charlotte Wessels (Delain), Floor Jansen (Nightwish, ex-After Forever), Anneke van Giersbergen (Sirens, Devin Townsend Project, The Gentle Storm), Dianne van Giersbergen (Xandria), Marcela Bovio (Stream Of Passion, Mayan) , Manda Ophuis (Nemesea), Caroline Westendorp (The Charm The Fury), Daniel de Jongh (Textures), Jochem Jonckman (Vanderbuyst), Mark Jansen (Epica, Mayan), Ruud Jolie (Within Temptation, Maiden United), George Oosthoek (ex-Orphanage), Valerio Recenti (My Propane), Arjen Lucassen (Ayreon, The Gentle Storm) en Joost van den Broek (ex-After Forever). 

Bekijk de clip op: https://www.youtube.com/watch?v=zRh60UXUdeE&feature=youtu.be

En steun de actie via de countermove link: www.thepoweroflove.nl