Effe Luisteren Mei 2015

Effe Luisteren! is een onderdeel in Aardschok waarin we jullie maandelijks luistertips voorschotelen; welke muziek staat eraan te komen? We zoeken voor jullie naar websites waar nummers te beluisteren, en soms ook te bekijken zijn van albums die in de nabije toekomst het daglicht zullen zien.

FF LUISTEREN

FF KIJKEN

  • Ff headbangen bij een computerscherm? Bekijk dan de nieuw clip „Curb Crusher” van KILLER BE KILLED, je weet wel, die andere band van Max Cava­lera. De beelden zijn geschoten tijdens de toer in Australië voor en achter het podium. You Tube zoekterm: Killer Be Killed Curb Crusher
  • Benieuwd hoe het EPICA vergaan is in Zuid-Amerika? Tijdens hun verblijf in het Braziliaanse Sao Paulo werd de band achtervolgd door een filmcrew die er een mooie aftermovie van maakte. You Tube zoekterm: Design Your Universe (the South Ame­rican Enigma aftermovie)
  • THE GENTLE STORM heeft alweer een clip afgeleverd. „Shores Of India” is afkomstig van de Storm-versie van ‘The Diary’, waarin Arjen Lucassen en An­ne­ke van Giers­ber­gen schitteren. YouTube zoekterm: The Gentle Storm Shores Of India