EPICFEST COMPLEET!

epicfest compleet

Met de toevoeging van de Braziliaanse metaltitanen SEPULTURA is de line-up van Epic Metal Fest compleet. Eerder werden de Zweedse progressieve death metalband SCAR SYMMETRY en de Franse groove metalband DAGOBA aan het programma toegevoegd. Epic Metal Fest is een gloednieuw festival op zondag 22 november in het Klokgebouw in Eindhoven dat wordt georganiseerd door de Nederlandse symfonische metalband Epica.

Line-up volledig; speciale shows van Sepultura en Fear Factory
Het programma van de eerste editie van Epic Metal Fest is nu volledig. In totaal spelen er negen bands op twee podia, te weten Epica (NL), Eluveitie (CH), Fear Factory (US), Sepultura (BR), Moonspell (PT), Periphery (US), Delain (NL), Scar Symmetry (SE) en Dagoba (FR).

Sepultura viert op Epic Metal Fest zijn dertigste verjaardag met een ‘greatest hits’-set, die als onderdeel van de huidige 30th Anniversary Tour een muzikale dwarsdoorsnede geeft van de turbulente geschiedenis van deze sympathieke band. Ook Fear Factory geeft een bijzondere show op het festival, namelijk een integrale uitvoering van het in 1995 uitgebrachte (tweede) album Demanufacture – een mijlpaal in de geschiedenis van de industrial metal.

Tickets:
Via Ticketmaster zijn de volgende soorten tickets te koop (prijzen exclusief servicekosten):
– Reguliere E-ticket € 40,-
– Reguliere ticket bundle [= ticket + exclusief festival T-shirt] € 55,-