GRASPOP MAAKT MEER NAMEN BEKEND

graspop 2016

Drie dagen lang wordt de Desselse heide weer hét strijdtoneel van de zware gitaren. Eerder warenal de headliners BLACK SABBATH en IRON MAIDEN bevestigd, nu is VOLBEAT toegevoegd als één van de headliners op zaterdag 18 juni.

Volgende klepper van formaat op de affiche is KING DIAMOND. King Diamond staat geprogrammeerd als headliner naast Black Sabbath op vrijdag 17 juni.
 
Ook present op deze 21ste editie is TWISTED SISTER. De Amerikaanse metalband, met de flamboyante Dee Snider, neemt na meer dan vier decennia afscheid met een knaller van een tournee: ‘Forty and Fuck It’! Twisted Sister sluit op zondag 29 juni de 21ste editie van Graspop Metal Meeting af op Mainstage2.
 
Het mooie rijtje wordt verder aangevuld met nog 28 klinkende namen! Alle bands in alfabetische volgorde: 
Abbath, Amon Amarth, Arcturus, August Burns Red, Black Sabbath, Borknagar, Bullet For My Valentine, Bury Tomorrow, Dirkschneider, Dark Funeral, Delain, Fleshgod Apocalypse, Grand Magus, Iron Maiden, King Diamond, La Muerte, Legion Of The Damned, Loudness, Monuments, Moonspell, Myrkur, Oomph!, Overkill, Sacred Reich, Satyricon, Slaves, Testament, The Algorithm, The Midnight Ghost Train, Trivium, Twisted Sister, Virgin Steele en Volbeat.