LAMB OF GOD CANCELT TOUR, CHILDREN OF BODOM en SYLOSIS GAAN DOOR!

COB

Na afgelopen woensdag de show in het Tilburgse 013 op het laatste moment te hebben gecanceld, maakte LAMB OF GOD bekend nu de complete Europese tournee uit ‘veiligheidsoverwegingen’ te annuleren.

CHILDREN OF BODOM en SYLOSIS, de eigenlijke support-acts van Lamb Of God, komen echter alsnog naar 013 en wel op maandag 30 november! 013 is blij dat de Finse en Britse groepen alsnog komen spelen en zegt hierover het volgende: ‘Omdat het zo last-minute is, verhuist de band naar de kleinere Jupiler Zaal en worden de tickets goedkoper. Dat heeft een voordeel en een nadeel. Voordeel: het is een unieke kans om Children Of Bodom in een intiemere setting te zien! Nadeel: omdat de ticketprijs goedkoper is, moet iedereen eerst zijn/haar oude kaarten retourneren en nieuwe kaarten kopen voor deze show. Dat zou dus betekenen dat je dubbel servicekosten betaalt. Dat doen wij het allerbeste publiek van Europa niet aan. Daarom nemen wij voor deze nieuwe show alle servicekosten op ons. Als jij dan wel zorgt dat je erbij bent.’