25 NIEUWE NAMEN GRASPOP

graspop 2018-3

De affiche van Graspop Metal Meeting 2018 krijgt steeds meer vorm. Aan de line-up wordt nu een tweede grote lading namen toegevoegd. Nieuw op de affiche zijn: Ayreon, Black Stone Cherry, Bloodbath, Boston Manor, Bury Tomorrow, Crossfaith, Doro Pesch – Voice of Warlock, Employed To Serve, Follow The Cipher, Galactic Empire, Hollywood Vampires, In This Moment, Kadavar, Lacuna Coil, Madball, Marilyn Manson, Meshuggah, Rise Against, Savage Messiah, Seether, Shining, Sons Of Apollo, Stick To Your Guns, The Bloody Beetroots Live, en The Pink Slips.
 
Graspop Metal Meeting pakt in 2018 sterk uit. Headliners zijn Guns N’ Roses, Iron Maiden, Volbeat en Ozzy Osbourne. Ook Avenged Sevenfold, Judas Priest, A Perfect Circle, Parkway Drive pronken op de affiche. Graspop Metal Meeting, in 2018 éénmalig 4 dagen lang, vindt plaats van donderdag 21 juni tot zondag 24 juni in Dessel.
 
Opvallende nieuwe toevoegingen aan de affiche zijn: Marilyn Manson, afgelopen weekend nog sterk in een vol Vorst Nationaal; Hollywood Vampires, de supergroep met Alice Cooper, Johnny Depp en Joe Perry, die voor het eerst naar Dessel komt; de eerste festivalshow van de populaire punkrockers Rise Against met hun nieuwe album “Wolves” onder de arm; Ayreon met een exclusieve festivalshow op GMM18, wat de eerste en wellicht de enige keer wordt om de band op een festival aan het werk te zien. Voor deze exclusieve show brengt de Nederlandse componist, multi-instrumentalist en producer Arjen Lucassen de volledige show mee, inclusief visuals, pyro’s en wel 20 muzikanten.
 
Een eerste dagindeling is nu ook klaar. Het overzicht is hier consulteerbaar. Tickets voor Graspop Metal Meeting zijn te koop via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be. Vanaf zaterdag 9 december om 10u zijn ook dagtickets voor het festival in verkoop. Andere festivaltickets, GMM-Munten en logementen zijn al even verkrijgbaar. Alle ticketinfo is beschikbaar via graspop.be/nl/tickets.