Aardschokken uit 1986 en 1987 nu te downloaden!

Zoals beloofd zijn we tussen de normale werkzaamheden door begonnen om de oude en reeds lang uitverkochte uitgaves van Aardschok/Metal Hammer voor jullie te digitaliseren en ter download ter beschikking te stellen. De samenwerking van Aardschok en het Duitse Metal Hammer begint eind 1985, kort na het verschijnen van DNA 27. In januari 1986 is AMH 2-1986 het eerste resultaat van deze samenwerking. De 13 oude Aardschokken – elk zo’n 32 pagina’s dik – zijn nog steeds gratis te downloaden op onze website. De 27 uitgaves van De Nieuwe Aardschok (DNA) – gemiddeld 40 pagina’s dik – kosten twee euro per stuk. De Aardschok/Metal Hammers – zo’n 100 pagina’s dik – kosten drie euro per stuk en zullen in chronologische volgorde online worden gezet. De uitklap- posters zijn digitaal natuurlijk niet te realiseren, maar zijn als foto wel toegevoegd aan de diverse uitgaves. Alle uitgaves van 1986 en 1987 staan nu online. Later deze maand volgen de uitgaves van 1988. Alvast veel leesplezier gewenst.

1 Reactie

Reacties zijn gesloten.